![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Tırnak arası kelimeler" başlıklı konu görüntüleniyor, "TIRNAK ARASI KELİMELER yoksulluğun tam ortasında “gel” demeni bekleyemeden sana gelmiştim söylemek çok zor olsa da “kal” diye haykırmanı “biraz daha kal” “gitme” demeni beklemiştim demedin oysa hatta ardına bakıp ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TIRNAK ARASI KELİMELER yoksulluğun tam ortasında “gel” demeni bekleyemeden sana gelmiştim söylemek çok zor olsa da “kal” diye haykırmanı “biraz daha kal” “gitme” demeni beklemiştim demedin oysa hatta ardına bakıp kıyametler koparmanı da beklemiştim gözlerin buğulu susmakla konuşmak arası bir şekle bürünüp “sevmeyi becerdiğim anlarda senin kadar sevemedim” “her şey güzeldi” “denedik başaramadık” “ama...” dedin sadece bu son cümle oldu dudaklarından dökülen ama’dan sonrasını söylemek çok zordu yutkunup kaldın sustun bir zaman devrildi bir dağ bir başka dağın sırtına “keşke bitmese” dedim içimden bakışmadan konuşmadan beni bana verdiklerini düşünmeden çekip gittin bu kolay olanıydı bunu seçtin söz vermiştin bana verdiğin en büyük sözdü ne olursa olsun yılmayacaktık inanamadığım inanmayı bir kez bile düşünmediğim bir çok şeye inandırmıştın beni oysa yaptığın çekip gitmek oldu “kal” demek neden bu kadar zordu tek bir kelimenin ardında neden bu kadar ağır yük vardı soruların anlamı yoktu artık o zaman diliminde söylediğim her tırnak arası kelimeyi fırlatıp atarcasına boşluğa öyle soğuk öyle yalandın öylece kala kaldım gücüm olsaydı da sana aşkımı tekrar anlatabilseydim çıkmaz yollara yöneldin farklı mevsimlerin farklı zamanlarını seviyorduk sanki bu kadar bize yabancı bu kadar kolay olmamalıydı duygularımızın bir anlamı olmalıydı soyka yüreğimdeki gül bahçesinin bir anlamı olmalıydı sağanak yağmalıydı yanakların ıslanmalıydı savaşmalıydık savunmalıydık sevgimizi o kocaman yüreğin dağları devirmeliydi “vazgeçemem” “vazgeçmem” demeliydin işte duymayı en çok istediğim ve en çok ihtiyacım olan kelimelerdi bunlar senden gelecek tek bir haberi beklerken yüreğim parçalanırcasına ağladım bir hüzün adası olmuştu bedenim yüreğim çok acı çektim özlem şarkılarını ezberledim her gece karanlığa dikip gözlerimi kimini bağıra çağıra kimini fısıltıyla defalarca söyledim “dudağında son bir türkü gül pembe hala hep seni çağırır hala hep seni söyler” gidişin değil belki bir umutla dönersin diye beklemek öldürdü beni mevsimler bir bir değişti senin özleminle sırılsıklamdım her mevsim dökülen yaprakların yerini yeni yapraklar aldı bir baştan bir başa sökülmüş yüreğimde ki hazan mevsimi hiç değişmedi bekleyişimin öyküsünü kimselere anlatamadım sağnak yağmurlar kesildi sonunda içimi dağlayan gururuma yenik düştüm doğru yada yanlış bir karar almalıydım “ben sevdim” “ben çok sevdim” dedim “sevdamı kaybettim hükümsüzdür” “bir masaldı yaşadıklarım” “yaşamadın say” dedim “gönderme beni” diyemedim “beni bırakma” da diyemezdim hakkım yoktu tek kelime edemezdim çok geç anladım bencildin her şeyi geride bırakmak zorunda kalmak ne kadar acıydı yine o akşam ki gidişinde olduğu gibi kafeste kuş gibi çarpmak istedim odanın duvarlarına kanatlarımı çok kanadım başka bir yol olmadığını bilmek ayrılığın kendisinden de çok acı vermişti bana yüreğimdeki tüm gülleri soldurdun susmuştum yaşadıklarımızı anlatan ve yüreğini kanatacak şiirimin sonunda itiraf etmek gerekirse “kal” deseydin kalırdım anlamadın yordu beni bu şiir kısaca bir Mecnun'dum ama Leyla'm yoktu Dr.Ayavar Cem KEÇE |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tırnak arası kelimeler üzgün arkadaşım; çok güzel bir yazı... kendine blog sayfası yapsana "bob marley" hatta bütün "rap " çıları vede "Bob Marley"cileri toplayacağın bir grup oluştur... nasıl fikir hadi hatta bugün yap bence...bekliyorum..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tırnak arası kelimeler Bugün herkes ayrılık şiirleri ekliyor... Buda çok güzel ellerine sağlık BOBMARLEY...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tırnak arası kelimeler Güzel bobmarley emeğine sağlık :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |