![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Duygular Sarmaşığı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yazmış olduğum şiirleri 'Duygular Sarmaşığı' adlı bir eserle kitaplaştırmak istiyorum.Biliyorum ki Süpermeydan da şiire gönül veren şairane üyeler çok.Bu yüzdendir ki arkadaşlar, şiirlerime yapacağınız olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi dört gözle ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duygular Sarmaşığı Yazmış olduğum şiirleri 'Duygular Sarmaşığı'adlı bir eserle kitaplaştırmak istiyorum.Biliyorum ki Süpermeydan da şiire gönül veren şairane üyeler çok.Bu yüzdendir ki arkadaşlar, şiirlerime yapacağınız olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi dört gözle bekliyorum. DUYGULAR SARMAŞIĞI D ünya farksız labirentten, U zadıkça uzar, Y olların her kilometresinden, G eçmemizi alır yıllar. U fku karanlık alır, L oş aydınlık başlar, A şk yağmuru sokakta kalır, R azı olmaz buna dualar. S isli şehir silüeti görülmez, A demoğlusun sen de, R üya mı bu şehir bilinmez. M atem tutuyorum bu yerde, A rtıklar içinde, Ş ımarık rüzgarlar suratıma vurur, I slık çalar alay ederce, K armakarışık sarmaşığım ben de. O uzun yıllar haybeye geçti, L abirentin sonu hiç gözükmedi, M ahsunuz,bir o kadar da dertli. U zun bir ömür geçti,ölüme ramak kalmış, Ş artlı refleks içindeyiz,rüyalara dalmış. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Teşekkürler sevgili Doğangüneş.Kitabı çıkarabilirsem eğer, kitaba ismini veren bu şiiri ilk şiir yapacağım,ya da kapağa olabilir...Ayrıca Doğangüneş, bu vesileyle 'Süpermeydan Şairleri Antolojisi'projemize de desteklerinizi beklediğimizi bildirmeden geçemeyeceğim. |
| | |
| | #4 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
Emeğinize,yüreğinize sağlık...Çok beğendim.Çok güzel olmuş. Y ÜREĞİNE SAĞLIK E MEĞİNE SAĞLIK K ALB-İ DUYGULARINA SAĞLIK...
__________________ | |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
devamını dilerim.... | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Bilmukabele Rabia ve Ali Özdemir.Sizler de yapacağımız antolojinin en seçkin şairane üyelerinden birisiniz. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı BEN KİMİM Platonizm babası Sözde aşk ukalası Kalbinde karmaşası Bitmeyen bir kişiyim. Kendi kendince seven Daima acı çeken Düşüp de tökezleyen Bir garip serseriyim. Güzele doyamayan Korkup yanaşamayan Gönlünden atamayan Sevda sünepesiyim. Arada şiir yazan Beceremezse kızan Bazen kalemi kıran Şair müsvettesiyim. |
| | |
| | #9 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
BEN KİMİM? Kulluk nedir bimeyen Hakka boyun eğmeyen Sevilmeye değmeyen Bir insan müsveddesi Kalbi aşkla yanmayan Doğru yolu bulmayan Halim nice sormayan Bir ''günah'' abidesi...
__________________ | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Ne güzel,aynı başlıklı iki şiirimiz oldu |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |