![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Duygular Sarmaşığı" başlıklı konu görüntüleniyor, "SAATİM VE BEN Ben saatime bakıyorum O da bana Gözümün önünde eriyor Eriyor benim gibi. Akrep ve yelkovan Yarış eder birbiriyle Bazen çok ağır ilerler Bazen de çok acele. Seiko,Casio,Citizen ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı SAATİM VE BEN Ben saatime bakıyorum O da bana Gözümün önünde eriyor Eriyor benim gibi. Akrep ve yelkovan Yarış eder birbiriyle Bazen çok ağır ilerler Bazen de çok acele. Seiko,Casio,Citizen relaks Sanki hepsi ediyorlar raks Durun biraz,zamanı durdurun Ömür dediğin zaten uçurum. Saniye geçiyor,dakika geçiyor Saat geçiyor,ömür bitiyor Bazen korkuyorum sana bakmaya Gücümse yetmiyor seni yakmaya. Ben saatime bakıyorum O da bana Gözümün önünde eriyor Eriyor benim gibi. (Y.E.K.) SÜPERMEYDAN ŞAİRLERİ ANTOLOJİSİNDE BULUŞALIM DEDİK,DİNLETEMEDİK( Mİ ACABA) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #43 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı BEN DE AŞIK OLMALIYIM Ben güzele güzel derim Benim olmasa bile Acıyla kavrulur yüreğim Neler yapsam nafile. Delice sevmek isterim Herşeyimi ona vermek Lakin yoktur cesaretim Sevgi emek ister emek. Ben hiç istemez miydim Elele kumsalda koşmak Gözümü ufka çevirdim Unutmak lazım unutmak. Tamam,evet,suç ben de İçe kapanık,çekingenim Gördüğüm her güzelde Hep kendi kendimi yerim. Aşk acısı mutluluktur Bu acıya da razıyım Derin bir burukluktur Ben de aşık olmalıyım. (Y.E.K.) |
| | |
| | #44 |
| Uye ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Gökte ucan umakusu ne bilir dalin kimeti Kargayi kondurman dala nebilir gülün kiymetin cif sürüp tohum ekmeye meydana sofra dökmeyen Arinin kahrin cekmeyen nebilir balin kiymeti mscliste söz atanlar gerceye hile katanlar sonrabeyliye yetenler ne bilir elin kiymetin. alinti |
| | |
| | #45 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
Diğer şiirlerinize nazaran bu şiir daha güzel...Kafiye ile mana arasında bir kopukluk yok çünkü... Fakat, diğer şiirleriniz için daha önce yaptığım eleştiriyi tekrarlayacağım nacizane...Kafiyeye çok yükleniyorsunuz...Bu da manadan ve duygudan uzaklşamanıza sebep oluyor... Ama siz şiirleriniziyazmaya devam edin...Çünkü ancak yazmak ile bunu çözebilirsiniz... Saygılar,şiir yürekli kardeş...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı ADINI SEN KOY Nedir bu,ne değildir bilmem Silmek isteyipte silemem Yüreğim sıkıntıdan daralıp durur Defalarca bu gerçek,hep başıma vurur. Neler denemedim ki Hayata bir başkaldırış Özlem dolu bir haykırış Yine de nafile,sonuç alamıyorum Nefessiz kalmışım sanki,bunalıyorum. Sevda mı benimkisi? Yoksa derin bir mana alemi mi? Adını ben bile koyamadım Zorlayıp kendimi sınayamadım. Platonik bir aşk herhalde benimkisi Bir acayip,bir şey işte Ağıza alınıpta söylenemez ki Hele sıradan bir deyişle. (Y.E.K.) |
| | |
| | #47 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı 1 den beşe kadar okudum gerçi çoğu sayfa şiirlerin alıntısı. Ama sizin sarmaşıkta pek bir büyüme görülmemiş. |
| | |
| | #48 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
Y.E.K. kardeş, tamam buluşalım da, yalnız şu şair kelimesi ben de biraz ağır kalıyor,bu sıfat biraz büyük bana...Çekincem bu yüzden...Bu yüzden geri durrdum...Yoksa gerçekten de çok güzel düşünmüşsünüz bir antoloji yapmakla...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #49 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
Eleştiriye hasret kalmışsın madem ben de biraz şiirlerini eleştireyim:) Bu şiiri yeni yazdıysan sana geçmiş olsun diyorum. Diğer şiirlerinde duygu eksikliği vardı. Bir iki tanesi hariç yavan ve yüreğe dokunmayan şiirlerdi diğer şiirlerin. Bu son yazdığın şiir daha güzel olmuş. Emeğine sağlık...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #50 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı ŞİİRLERİN GÖZÜ KÖR OLSUN Ah bu şiirlerin gözü kör olsun Şarkıların değil ama Ne günahı var şarkıların Bütün suç mısralarda. Notalara döküldüğünde Sanırsın tanınmaz olurlar Hançer saplayıp yüreklere İnsanın canına okurlar. (Y.E.K.) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |