![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Duygular Sarmaşığı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hemserım sevdım şiirlerini,ben de yazarım kendı capımda..şiire gönül veren kımse gönül ınsanıdır benım icin..bırkac satır da benden... Durma Koş Mutluluğa Durma... Bekleme... Zaman geçiyor çabucak... al şimdi o silgiyi eline.. ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Hemserım sevdım şiirlerini,ben de yazarım kendı capımda..şiire gönül veren kımse gönül ınsanıdır benım icin..bırkac satır da benden... Durma Koş Mutluluğa Durma... Bekleme... Zaman geçiyor çabucak... al şimdi o silgiyi eline.. hadi durma al sil birer birer çizdiğin o sevdaları, heyecanları, ümitsiz aşkını ve o bitmez tükenmez acıları sonra yeniden al kalemi eline çiz mutluluğun resmini yeni baştan bir çocuk çiz gülen yüzüyle bir deniz çiz pırıl pırıl mavi gökyüzü çiz uçsuz bucaksız ve derin tarlalar çiz ama çiçek tarlaları ama aşk, sevda resmetme gönül defterine sonra bir gece resmi çiz karanlık olsun, acılarını sakla içine simsiyah ama yıldızlarda olsun minicik parlayan onlar da umutların olsun yarına dair hiç tükenmeyecek olan umutların |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Hemşerim,Süpermeydandaki bütün şairaneler gibi seninde şiirlerinin bulunacağı 'Süpermeydan Şairleri Antolojisi'nde buluşmak dileğiyle,çok teşekkürler |
| | |
| | #33 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı YALAN DÜNYA 'Yalan dünya,herşey bomboş' Hani böyle bir şarkı var ya İster zengin ol,ister başıboş Ecel alır seni tam zamanında. Doğan her insan ölmeye mahkum İşte böyle bir yalan dünya Boyunlar bükük,kullar mahzun Kafile kafile,furya furya. Herkes doğar,yaşar ve ölür Dünyanın kanunu,nizamı bu İyilik veren,iyilik görür Kötülüğün ise yoktur sonu. Sen sen ol kendini boş koyma Giderken ardında iyi iz bırak Bu yerküre fanidir amma İyiliğin daima hatırlanacak. (Y.E.K.) |
| | |
| | #34 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Şiirlerinizi takip ediyorum fakat bende aynı fikre kapılıyorum.Duygu eksikliğinden yana.Siz yinede Şiirlernizden bizi mahrum bırakmayın.
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Teşekkürler,forumumuzun en şairanelerinden gülgünturan...Eleştirileriniz bana yol gösterecek.Bu vesileyle bayanların duygu konusundaki hassaslığı bir kez daha ortaya çıkıyor,erkek üyelerimizde tık yok zira (eleştirme babında yani) |
| | |
| | #36 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Sayın yek şiir kitabına sponsor gerekirse hemen ara sanata faydamız olsun
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #37 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı NE GÜZEL ŞEY HATIRLAMAK SENİ Hastaydım bu gece titriyordum Hayalin gitmiyordu yüreğimden hiç Bütün sancılarda canımı acıtan Seni göremeyecek oluşumdu belkide O alev sarısı saçlarını yumuşacık ellerini Mutlu ol sevgilim Sen mutlu kal yüreğin ürpermesin hiç Rengarenk düşlerinde yeşersin tüm ümitlerin Bırak beni ben hep karanlık kalayım Bırak beni ben hep seni seveyim.... GÜLGÜN TURAN Bu şiirde benden olsun :)
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı KENDİNE İYİ BAK 'Kendine iyi bak'diyorsun bana Başından savmak istermiş gibi Ben kendimde miyim bir sorsana Kalmışım bu diyarda ecnebi. Kendime nasıl iyi bakarım Benim hep seni görmem gerek Yüzümü,her yerimi yakarım Zaten olmuşsun gönülde şelek. Kendime niye iyi bakayım Ben narsist biri değilim ki Sen,sevdiğini söyle bakayım İşte severim o zaman belki. Bilsem senin beni sevdiğini Çekinirim kalabalıklardan Sanki beni ezecekmiş gibi Kaçarım yağmur damlalarından. (Y.E.K.) |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı AŞK MI? AŞIK MI? Acelesiz ararım Aşkı değil;aşığı Bulduğumda yanarım Sevdalı sarmaşığı. Aşk değil aşık gerek Aza razı olamam Şart ilişki diyerek Araf'ta kaybolamam. (Y.E.K.) |
| | |
| | #40 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı EVLER VE.... Evler ve ayrı hayatlar, İçinde farklı insanlar, Her evde ayrı dünyalar, Bloklar,apartmanlar. Evler ve pencereleri, Kimi,bakar geceleri, Kimi,kapar perdeleri, Balkonda çiçekleri. Evler ve kapıları, Kapıda komşuları, Komşunun çocukları, O sıcak ortamları. Evler ve insanları, Hüzünbaz ve haşarı, Kimi çıkmaz dışarı, Evi çünkü tüm varı. (Y.E.K.) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |