![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Duygular Sarmaşığı" başlıklı konu görüntüleniyor, "BEKLEMEK Tren bekliyorum yine Pendik'ten Kadıköy'e gideceğim Şu banliyö treni nerede Söğütlüçeşme'de ineceğim. Güneş iyice yakıyor artık Yarım saat geçti oturuyorum Keşke otobüse binseydim,yazık Kendi kendimi bitiriyorum. Tren bahane,vapur bahane ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı BEKLEMEK Tren bekliyorum yine Pendik'ten Kadıköy'e gideceğim Şu banliyö treni nerede Söğütlüçeşme'de ineceğim. Güneş iyice yakıyor artık Yarım saat geçti oturuyorum Keşke otobüse binseydim,yazık Kendi kendimi bitiriyorum. Tren bahane,vapur bahane Hayat boyunca hep beklerim Bu dünya zaten dalavere Elbet birgün ben de göçerim. (YEK) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı KAYBETTİĞİM ŞİİR Şiir yazmıştım bir aralık Kaybetmişim çok aradım Hoşuma gitmişti yazık Hep kendimi paraladım. Sanıyorum dört kıtaydı Hece vezni de vardı hem 'Benim Şiirim'di adı Ah onu bir bulabilsem. (Y.E.K.) |
| | |
| | #23 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Gayet güzel şiirleriniz var ama küçük bi eleştiri yapıyım sanki biraz duygu eksikliği mi var yoksa benmi öyle algıladım?
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Gülüm'üz evvela eleştiriniz için çok teşekkürler.Hasret kaldıydım çünkü.Her neyse gelelim konumuza;acaba bu duygu noksanlığını şiirlerin genelinde mi,yoksa bazı şiirlerde mi gördünüz?Ben de şiir çok,hele askerde yazdığım şiirler tam bir Duygular Sarmaşığı.Onları da yazacağım ve değerli yorumlarınızı bekleyeceğim,tekrar tekrar teşekkürler. |
| | |
| | #25 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
emeğinize kaleminize sağlık...
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #26 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı FANİ Yaşanacak birşey yok Soracak şey çok Anlamsız olan sözler Anlamaya yetecek kadar çok Saklanma ey fani Bulur seni cani Hesabın temiz ise Ol sen de ruhani |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı GÜRSU'LU GÜZEL (1) Devriyeye çıkmıştık Land Rover jipimle Öyle güzel bakıştık Gürsu'nun güzeliyle. Yoğun bir elektrikleşme Gözümü ondan alamadım Köy evinin penceresinde Böyle güzele rastlamadım. Hiçbir şey ama hiçbir şey Giremezdi aramıza Ne komutan ne de bey Duramaz bakışmamıza. Birden içeriye kaçtı Üzüldüm çıkmayacak diye Sonra saçlarını saçtı Baktım,eriye eriye. Uzun zamandır hissetmemiştim İçim tatlı ürpertiyle doldu Gürsu köyüne tekrar gittim Gözlerim hep onu,hep onu sordu. Asker elbisesi mi acaba Güzelleri bana baktıran Herhalde üniforma galiba Bana bu fiyakayı yaptıran. (Y.E.K.) |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı GÜRSU'LU GÜZEL (2) Fındıklı'da gördüm onu Sanki bir yabancıydı Ama,o güzel Gürsu'lu Neden böyle yaptıydı. Hani o camdaki eda Hani o güzel bakış Şimdi kaldı hoş seda Mevsim yine bana kış. Ne zaman olacak ki yaz Aşk ateşi ısıtacak Acaba ediyor mu naz Galiba kıskandıracak. Her zaman ki gibi bana Esmer günler mi düşüyor Ağlıyorum yana yana O ise gülümsüyor. SONUÇ; Ben çok güzel sevmesem Nasıl yazardım şiir Ne kadar darbe yesem O kadar ilham gelir. (Y.E.K.) |
| | |
| | #29 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Sizin de kaleminiz güçlü maşallah...Kafiyeli şiir yazmak biraz yetenek işidir... Fakat bende GÜLÜM'e katılıyorum,biraz duygu eksikliği var...Yani hani kafiyeyi tutturayım da gerisi önemli değil havası var sanki şiirlerde...Belki de yanılıyorumdur,bilemeyecğim... Nacizane bir eleştiri benden...:))
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Şekilcilikte sıkışıp duygu ögesini ikinci plana attığım sezinleniyor yorumlarınızdan...dikkat edeceğim,yorumlarınızın devamını diler,eleştirileriniz için çok teşekkür ederim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |