![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Duygular Sarmaşığı" başlıklı konu görüntüleniyor, "SEN KİMSİN? Gönlünde dünyaları, Taşıyan bir şairsin. En güzel hülyaları, Yaşayan bir şairsin. Her sözünde hakikat, Bil onu sende rikkat, Sevda yüklü bir hayat, Yaşayan bir şairsin!..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı SEN KİMSİN? Gönlünde dünyaları, Taşıyan bir şairsin. En güzel hülyaları, Yaşayan bir şairsin. Her sözünde hakikat, Bil onu sende rikkat, Sevda yüklü bir hayat, Yaşayan bir şairsin!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Ben kendi şiirlerim için yorumlar beklerken şairanelerden fırsat bulamayacağım herhalde.Herbirinize Maşallah,şiirlerinizi okumak gerçekten çok keyifli lakin yazdığım şiirlere olumlu ya da olumsuz eleştirilerinizi beklediğimi de bir kez daha belirteyim. |
| | |
| | #13 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
Şiirinize nacizane bir ''şiir kırıntısı'' ile katılmak istedim sadece... Şiirleriniz takdire şayan...Tebrik ediyorum.Devamnı bekliyoruz.Söz...bu sefer ben sadece yorum yapacağım :))
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Şiirlerinize yorumumu şiirle yapmak istedim,hakikat şu ki,gerek şiirlerinizden gerekse paylaşım ve yorumlarınızdan ziyadesiyle istifade ediyorum.Dolu birisiniz belli,tebrik ediyorum.
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | #16 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
Emeğine sağlık, sen de yetenek olduğunu anlamıştım zaten. Umarım dilediğin kitabı çıkarırsın ve biz de alıp okuruz...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Teşekkürler Saharay.Hepimizin şiirlerinin bulunduğu'Süpermeydan Şairleri Antolojisi'de kitaplaşacaktır inşallah |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı BAŞKA BEN İçimdeki asi ruh suskun Konuşsa neler olur neler Literatürler sanki durgun Monotonlaşmış puslu günler. Başka bir format ayarlasam Rutin gidişata son versem Miskinliğimi ayıklasam Değişik kimliğe bürünsem. |
| | |
| | #19 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
Bu şiiri çok beğendim. Ayrıca şiirlerin altına ismini yazarsan daha güzel olur...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı BUNLAR FANİ Muammalı günler, Beyni kemiren hafakanlar, İnce izbe düşler, Alamaz hafsalalar. Kederli bir silüet, Yaslı ve paslı ruh hali, Bitmeyen uzun hasret, Biliyorum bunlar fani. (Y.E.K.) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |