![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Duygular Sarmaşığı" başlıklı konu görüntüleniyor, "BİR DAHA ANLAT B eni tanıdım İ limi tanıdım R üyadan kurtulup,hayatı tanıdım. D üne kadar,derin bir uykudaydık A cımasız cehalet canavarının pençesinde H andikaplar içerisinde ilerliyorduk A maçsız bir ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #91 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı ![]() BİR DAHA ANLAT B eni tanıdım İ limi tanıdım R üyadan kurtulup,hayatı tanıdım. D üne kadar,derin bir uykudaydık A cımasız cehalet canavarının pençesinde H andikaplar içerisinde ilerliyorduk A maçsız bir yolun her kilometresinde. A nlat bir daha hocam N edamet uykusundan uyandır bizi L açka olmuş duygu kalıntısından A nlamsız körlükten kurtar hepimizi T aşıdığın yük büyük,ehil et beynimizi. H üşu içinde seninleyiz,seninle bir arada O kulda,sınıfta,oturduğum sırada. C ehalet canavarının A ydınlık ilimde boğulduğu çağdayız M emlekete hizmet için daima ayaktayız. (Y.E.K.) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #92 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
Y.E.K seçtiğin resimi çok beğendim ve şiiri de beğendim. Ben bu resime hayal ismini takmıştım ve sanki sen de biliyormuşsun gibi ''Hayalimdeki Sen'' şiirin için bu resmi kullanmışsın:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #93 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Profilindeki resimler çok hoşuma gidiyor.Çok güzel seçimler.Birkaç tane daha kullanabilirim,haberin ola :) |
| | |
| | #94 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
İstediğin resimleri kullanabilirsin:) Ben resimlere bir de isim takıyorum Y.E.K... Beğendiğim resimler bana neyi ifade ediyorsa öyle isimlendiriyorum...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #95 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 29 ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı şiirlerin tamamını okuyamadım ama duygular sarmaşığı çok güzel emeğine yüreğine sağlık... |
| | |
| | #96 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Güzeel,yorumlara göre bende müspet gelişmeler var,sağolasınız arkadaşlar,sayenizde efendim,onlar hep sizin güzellikleriniz :) |
| | |
| | #97 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
" Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir! '' M.K. Atatürk | |
| | |
| | #98 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı ![]() AYANCIK'I DİNLİYORUM Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı; Önce derinden bir ses geliyor Yavaş yavaş yankılanıyor Fabrika sireni semalarda. Gözümde tütüyor nedir, bilmem Hey gidi koca kereste fabrikası Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı. Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı; Beyaz balina geçiyor, derken Gerze'den sürü sürü,çığlık çığlık İnsanlar seyrediyorlar Aydın'ı Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı. Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı; Serin serin sahil boyu Cıvıl cıvıl Girmahal Güvercin dolu Kantarcıoğlu Sokağı Çekiç sesleri geliyor sanayiden Güzelim bahar rüzgarında ter damlaları Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı. Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı; Başımda eşsiz manzaranın sarhoşluğu Loş kayıkhaneleriyle balıkçı barınakları Dinmiş lodosların uğultusu içinde Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı. Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı; Bir inek çırpınıyor Maltepe eteklerinde Bilmiyorum zehirli bir şey yedi herhalde Kızıl bir güneş batıyor Çamurca'nın arkasından Bilirim,kalbinin atışlarıyla,düzensiz nabzını Ayancık'ı dinliyorum,gözlerim kapalı. (Y.E.K.) -------------------------------------------------------------------------------------------------- Bu vesileyle büyük usta Orhan VELİ'yi saygıyla anıyorum |
| | |
| | #99 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı Alıntı:
| |
| | |
| | #100 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duygular Sarmaşığı ![]() BİR DAHA ANLAT B eni tanıdım İ limi tanıdım R üyadan kurtulup,hayatı tanıdım. D üne kadar,derin bir uykudaydık A cımasız cehalet canavarının pençesinde H andikaplar içerisinde ilerliyorduk A maçsız bir yolun her kilometresinde. A nlat bir daha hocam N edamet uykusundan uyandır bizi L açka olmuş duygu kalıntısından A nlamsız körlükten kurtar hepimizi T aşıdığın yük büyük,ehil et beynimizi. H üşu içinde seninleyiz,seninle bir arada O kulda,sınıfta,oturduğum sırada. C ehalet canavarının A ydınlık ilimde boğulduğu çağdayız M emlekete hizmet için daima ayaktayız. (Y.E.K.) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Bu resim değildi ama,bu da güzel ve anlamlı bir resim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |