![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Hoşçakalın gözüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hele bir ışıklar sönsün ..Sular durulsun . Bıçak atacağım Dağın dikine .. Kısa devre yapsın kalbim.. Ellerim inatla dökülsün cıgaraya .. Sen beni ozaman Gör.. Hele küssün meydanlar Kaldırımlara yağmur ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hele bir ışıklar sönsün ..Sular durulsun . Bıçak atacağım Dağın dikine .. Kısa devre yapsın kalbim.. Ellerim inatla dökülsün cıgaraya .. Sen beni ozaman Gör.. Hele küssün meydanlar Kaldırımlara yağmur dökülsün .. Dağılsın Dişlerimde gülüşler .. Kaybettiklerim bi dönsün .. Sen beni ozaman gör A.KAYA |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın gözüm Alıntı:
Yüreğinden fırtınalar koparken......... Diğer tarafta komşun da yangın var......... Mevlam yardımcın olsun. | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın gözüm ALİ SINIRLARI ZORLAMA HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim |
| | |
| | #4 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın gözüm Alıntı:
arkadaşım. sevdiklerin........ saydıkların....... kalemın ......... ve eeeeeeeee silgin. En önemlısı de Kiğiliğin ve ee nezaketin.......... | |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın gözüm Alıntı:
Birbirinizi sürekli iğnelemek ikinizede yakışmıyo arkadaşlar lütfen nezaket sınırları içerisinde kalın.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın gözüm sen ne diyorsun ya açık ol biraz sanamı düştü benim kişiliğim ve nezaketim sen haddini bil sonra yorum yap ben demek istediklerini anladım beni bir daha böle şeylerle itham etme |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
işte bak gülüm ben sana bunu anlatmak istiyordum burda özgürce düşündüklerimi ne dile getirebiliyorum nede birşeyler yazabiliyorum bazıları sürekli neyi kanıtlamak istiyorsa artık ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ | |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın gözüm aliÖZDEMİR´isimli üyeden Alıntı Belli oluyor......... arkadaşım. sevdiklerin........ saydıkların....... kalemın ......... ve eeeeeeeee silgin. En önemlısı de Kiğiliğin ve ee nezaketin.......... BURDA NE DEMEK İSTEDİĞİN AÇIK HER OKUYAN ANLAR, BİRDAHA BENİM HAKKIMDA YORUM YAPMA |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşçakalın gözüm Bobmarley herkes aynı düşünceye sahip değil herkes aynı düşünemez böyle karşılıklı tatlı atışmalar yapılabilir lütfen sakin ol,ali kardeş lütfen konuları kişiselleştirmeyelim kişisel mesajlarınızıda özel mesaj olarak atın burda hoş olmuyor.Herkes iyi forumlar..
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |