![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Yasamı Ne Kadar Sorgulasam O Kadar Cevapsızım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bedenime direnme gucu veren neydi bilinmez yoruyor artik kulagimda cinlayan gecenin sessizligi bir kez daha yalnizligimi alip koynuma en ucsuz en derin en sabahsiz saatlere yatiyorum... YASAMI NE KADAR SORGULASAM ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bedenime direnme gucu veren neydi bilinmez yoruyor artik kulagimda cinlayan gecenin sessizligi bir kez daha yalnizligimi alip koynuma en ucsuz en derin en sabahsiz saatlere yatiyorum... YASAMI NE KADAR SORGULASAM O KADAR CEVAPSIZIM bir yerlerinden tutmak gerekiyor umudun yuregimide alip gitmek istiyorum buralardan soylenmemis sozler bulmak yitirilmemis nefesler almak icin yasadikca yasamaktan nefret etmemek icin yuregimide alip gitmeliyim buralardan yazmak isterdim yasanilmayanlari ama yazacak kadar bile yasam bulamiyorum en ucsuz kuytularda en karanlik ormanlarda en derin ruzgarlarda kayboldu yuregim... ucurumun kenarinda oturuyorum ayaklarim boslukta sallaniyor kesik kesik kopmus gibi hayat avuclarimdan kayar gibi yok olusa bir adim daha.. adim adim hayat adim adim ölüm gibi goz gore gore yok olmak gibi yasarken oluyorum bu ucurumun kenarinda bagriyorum ama cigliklarimi duyan yok... zaman durdu canimin sIkIntI sinirlarindayim...! su gibi akan zaman durdu bu sehir bu binalar ve bu sisli gece boguluyorum bu gece olum kadar soguk usuyorum tut ellerimden YASAM dusuyorum..... ne yana baksam yalan sevdalar bitmeyen sefil hayatlar hep bir yanimiz eksik insanligimiz sahte kok salmisiz yalanci hayatlarimiza BOYLEMIDIR YASAM DEDIKLERI?? YALNIZLIGIN HANGI TARAFINDAYIM BILINMEZ EN COKTA KENDIME YABANCIYIM NASIL YURUDUM NE ZAMAN GELDIM BU YALNIZLIGA simdi sokaklardayim sokaklarda.... icimin sokaklarinda adin yazili her kosede adin satirbaslarinda ayriliklarin simdi sokaklar bile esniyor ama ben bilmiyorum uyumayi.. saclarinin kokusu sinmis bu kente bu gece saclarindan geciyorum yuregim ter icinde SUSSAM,... YOKLUGUN KAN TUKURUR BEYNIME... geceler buyurse eger tutsak oldugum yurek sabahlar doldur kalbime..... bob marley |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yasamı Ne Kadar Sorgulasam O Kadar Cevapsızım yasami ne kadar sorgularsan bazende iyi tarafindan cevap bulmaya calis...belki asklar degil ama sabahlar merhaba diye baslar gune...yureginizin inceligine efendim....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yasamı Ne Kadar Sorgulasam O Kadar Cevapsızım Bilmediğiniz kelimelerin Altını çizin derdi öğretmenim.Bunca yıl, bunca yol, bunca hayat ve kitaptan sonra..Bütün kelimelerin altını çiziyorum. öğretmenim,,,, Artık İZİN istiyorum.... anarshe demek istediğime eşdeğer |
| | |
| | #4 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yasamı Ne Kadar Sorgulasam O Kadar Cevapsızım Yaşam değildir aslında sorgulanması gereken...biziz...kendimiz... Emeğine sağlık,paylaşım için...
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 20 Rep: 1915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yasamı Ne Kadar Sorgulasam O Kadar Cevapsızım ama rabia bazen hayat insana istediğini vermiyor biz ne kadar hayattan istesek dahi |
| | |
| | #6 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yasamı Ne Kadar Sorgulasam O Kadar Cevapsızım İstediklerimizin verilmemesinde de bir ''hayır'' olduğunu düşünerek hareket edersek,çok fazla üzülmemiş oluruz.Çünkü biliriz ki ''Allah herşeyi en iyi bilendir.''
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |