![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Güle,Güle,Kızım,Benim" başlıklı konu görüntüleniyor, "GÜLE GÜLE KIZIM BENİM. Allahın emri böyleymiş, Özdemir oldu Ödemiş. Bakalım kime ne demiş, Bu gün bana dokunmayın. Hem baharla hemde yazla, Büyütürsün binbir nazla, Bu gün derdim dünden fazla, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güle,Güle,Kızım,Benim GÜLE GÜLE KIZIM BENİM. Allahın emri böyleymiş, Özdemir oldu Ödemiş. Bakalım kime ne demiş, Bu gün bana dokunmayın. Hem baharla hemde yazla, Büyütürsün binbir nazla, Bu gün derdim dünden fazla, Bu gün bana dokunmayın. Güle güle kızım benim, Kaderimdir yazım benim. Yüreğimde sızım benim, Bu gün bana dokunmayın. Nede çabuk geçti zaman, Ayrılık ölümden yaman. Dertli söylemeyin aman, Bu gün bana dokunmayın. Elden alması kolaymış, Ayrılık başa belaymış. Sabrını veren mevlaymış Bu gün bana dokunmayın Sevginle coşar çağlarım, Yakar ciğerim dağlarım. Değmeyin bana ağlarım, Bu gün bana dokunmayın. Bu gece hiç uyumadım, Başım yastığa koymadım. Daha sevmeye doymadım, Bu gün bana dokunmayın Gül vurmadım batar diye Dertlenmedim yeter diye. Güzel günler biter diye, Bu gün bana dokunmayın Telli duvağını takın, Bendeki sevgiye bakın. Allahtan ki evi yakın, Bu gün bana dokunmayın. Adem insannın evveli, Bilmem daha ne demeli. Emanetim sana Ali Bu gün bana dokunmayın. ÖZDEMİR bu mutlu günde, Çocukluğu kaldı dünde. Ağlarsam olmaz düğünde, Bu gün bana dokunmayın. Allah mesud ve bahtiyar etsin.Güle güle sevgili kızım.Yüreğimdesin kınalı kuzum. BABAN Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. 22 HAİRAN 2008 Tarihinde düğünü yapılan kızıma yazdığım bu şiirimi şiir sever anneler,babalar ve diğer kardeşlerimle paylaşmak istedim.
__________________ Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzülmeyesin ağabey Allah herkesle birlikte senin yavruna da yuvasında sağlıklı,mutlu,huzurlu,bereketli ve doğacak evlatlarıyla güzel bir ömür nasip etsin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |