![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER" başlıklı konu görüntüleniyor, "A froditt süpermeydanın haydar dümeni F arkında değil, F arkındalığının budur işin gerçeği R ol yapmaz, olduğu gibi yazar O nun açtığı konulara bazıları kızar D aha yapacağı çok şey ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #71 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER A froditt süpermeydanın haydar dümeni F arkında değil, F arkındalığının budur işin gerçeği R ol yapmaz, olduğu gibi yazar O nun açtığı konulara bazıları kızar D aha yapacağı çok şey var bu forumda İ stemesede süpermeydan sevgisi peşinde gezer T ahammül edemeyenler olursa anında sezer… ''SAHARAY''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #72 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Ü zgün kız süpermeydanın ağlayan yüzü Z or da olsa geçecek içindeki hüznü G ülen bir yüzle gelsin istiyorum foruma Ü zgün resmine baktıkça gerek duymuyorum yoruma N eden ismi üzgün kız düşünmeden edemiyorum K endisi ne zaman anlatır ben de bilemiyorum I zdıraplar gelip geçicidir elbet unutulur Z or olanı bu kadar üzüntüden sonra bulunan mutluluktur… ''SAHARAY''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #73 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER P inkdays süpermeydanın en genç üyesi İ içimizdeki çocukluğun temsilcisi N eden diye sormayın K albinde riya var sanmayın D olu dolu yaşıyor gençliğini A ynı zamanda sayıyor büyüklerini Y arının büyüğü olacak S evgi dolu yüreğiyle yarınları kuracak… ''SAHARAY''
| | |
| | #74 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER M evt süpermeydanın en çok nick değiştiren üyesi E lbet artık karar kılacaktır bu isimde kendisi V ar bir bildiği galiba,sürekli ‘’su-i zan gerekli’’ yazar T arif ettiği şeyin,aslı yoksa bilmem hesap gününde ne yapar? ''SAHARAY''
| | |
| | #75 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Alıntı:
Eğer bu forum sitesi senin gibi adminlik yetkisini kullanıp,bir üyenin msn adresini izinsiz çalan birinin olsaydı ve destekçilerinle bu forumda sadece sen olsaydın, ben burda bir dakika bile durmazdım.Senin ne Yüksel beye ne de emek verdiği bu siteye zerre kadar saygın yok eğer birazcık emeğe saygın olsaydı böyle davranmazdın.Ben Yüksel beye ve onun emeğine saygımdan hatta doğangüneş admine saygımdan fazla bir şey yazmak istemiyorum. Yüksel bey ''SAHARAY gidin kendinize sizi kabul edecek başka forum bulun'' diyene kadar ben buralarda olacağım...Yüksel bey bu forumu bırakırsa ben de çeker giderim. Ama o bu forumun sahibi olduğu sürece kovulana kadar burdayım. Çok üzgünüm senin gibi iftiracı insanlarla ve destekçileriyle uğraşamayacağım artık...!
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #76 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER sayin saharay, iyi bi gozlemci oldugun kadar iyide bi yorumcusun...kendine karsi yapilan saldirilara, sadece kendinin yetebilecegi bi yuregin var emegine ve goruslerine saygi duyuyorum....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #77 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER S en ki bakışları hüzzam kokan A nsızın kibirli ansızın yufka yürekli olan H ayal pembesi düşleri A lacaya bezenmiş gülüşleri R ustiktir bütün şiirleri A ldanma sen üzülme kırsada seni birileri Y arıınlar mutlu olcaksa gerçek dostlardır varolan
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #78 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER R üyamda görsem yine inanmazdım A llah'ım bu incelik bu ne zariflik B ir efsane bir vazgeçmişlik İ iyi düşünmelisin hani inanmazdın A yrılıkdan öte yar tanımazdın
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #79 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Alıntı:
Yüreğine sağlık.Çok teşekkür ederim.Kelimelerim hüzünlerle bezenmiş yüreğim masum çocuksu.Gel görki çok mutlu çok güler yüzlü :)
__________________ Sil Baştan | |
| | |
| | #80 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |