![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER" başlıklı konu görüntüleniyor, "G üney forumun devrimcisi Ü zer bazen de kendisini N e yapsın forumda solcular E yvahlar olsun etrafını sardı sağcılar Y eter artık diye isyan etti solcular... ''SAHARAY''..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER G üney forumun devrimcisi Ü zer bazen de kendisini N e yapsın forumda solcular E yvahlar olsun etrafını sardı sağcılar Y eter artık diye isyan etti solcular... ''SAHARAY''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. Konu SAHARAY tarafından (21-06-2008 Saat 04:54 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER O süpermeydanın aşık kızı N asıl olsa yüreğinde bitmez sızı A h aşk sen nelere kadirsin İ llaki Allah sana sevdiğini versin R ahat ol sakın kendini üzme C iğerinin köşesi aşkına sakın ola küsme İ kinizinde aşkı her daim olsun sizinle...:) ''SAHARAY''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 184 ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER bir gün bana da şiir hediye eden olurmu buralarda...? |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Çok teşekkür ederim SAHARAY, çok güzel yazmışsın.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Beğenmene sevindim ben tşk ederim...:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER O rkun süpermeydanın gezgini R ahatsız etmez hiç bir zaman kimseyi K öşesine çekilir bazen U zaklarda olsa da her zaman düşünür sizleri O gemilerde geçirmiş ömrünü R ahat yüzü fazla görmemiş K araya çıkınca anlamış hayatın rengini U zaklarda olsa da orkun, yüreği meydanda N ereye gidersen git, meydana dön tez zamanda...:) ''SAHARAY''
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER M eys forumun Atatürk Milliyetçisi E linde Türk bayrağıyla Y arınların dinmeyen sesi S evdalı ülkesine, Cumhuriyet'in bekçisi... ''SAHARAY''
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER R abia forumun en hanım üyesi A llah aşkıyla yanar ruhu ve yüreği B ilir hem yanlışı, hem gerçeği İ içinde sonsuz bir Allah sevgisi A llah aşkıyla savunur herşeyi... ''SAHARAY''
| | |
| | #19 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Saharay süpermeydanın şairi Anlatır herkesi kafiyeli kafiyeli Herkese vardır bir sözü Arkadaş canlısı birazda gizemli Rüzgar gibi geldi Ayrı bir yer edindi Yazıların,şiirlerin hep olsun daimi.. Herkese sen yazıyorsun saharay bende senin için yazıyım dedim ....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #20 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Alıntı:
Süper ya valla bayıldım:Entusiasmado: Aslında hepinizde cevher var da ortaya çıkarmıyorsunuz:) Emeğine yüreğine sağlık Güneş çok Tşk ederim. ( Yazmaya devam edebilirsin ve diğer arkadaşlarına da yazabilirsin.)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |