![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Eğer bu forum sitesi senin gibi adminlik yetkisini kullanıp,bir üyenin msn adresini izinsiz çalan birinin olsaydı ve destekçilerinle bu forumda sadece sen olsaydın, ben burda ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #91 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Alıntı:
2- Çalınan Msn veya Hotmail şifresini geri almak 3- MSN Şifrenizi Çalanı Bulmak Bu linklerdeki dokumanları Okuduktan sonra gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun , msn adresi çalmak suçtur cezasıda buyuktur. Bence gerçek ortaya çıkmadan ,elinizde delil olmadan kimseyi suçlamayın. NOT: Burası şiir bolumudur bu tip yazıları şikayet bolumune yazın:(
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #92 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Alıntı:
Yüksel bey hayatımda kimseye iftira atmadım.Bundan sonra da asla hiç kimseye asılsız iftira falan atacak kadar küçüleceğimi sanmıyorum. Sizin eski admininiz yeni üyeniz No Exit admin yetkisi varken benden izin almadan benim mail adresimi kendi msn adresine ekledi ve ben msn mi açtığımda onun beni eklediğini görünce hemen reddettim.Peki bununla ilgili şahidim var mı?Bu imkansız şahidim falan yok. Sadece Allah şahidim ve benim başka söyleyecek bir sözüm kalmadı artık. Bu forumda hep olduğum gibi oldum.Bu olay yüzünden sayfamı bile mesajlara kapadım. Sırf bu forumda huzurlu olabilmek adına elimden geleni yaptım. Bana gelen mesajları isteseydim saklardım yada kopyalardım ama yapmadım. Ben onun gençliğine verdim, yaptığı davranışı ve size bile şikayet etme gereği duymadım bunu da size ifade etmiştim zaten. Ama beni bunları yazma noktasına kadar getirdiler.Birine hayır demenin bedeli bu adaletsizce yapılan iftiralar mı olmalıydı? No Exit in yaşında benim erkek kardeşim var.Artık sadece yazık diyorum çok yazık!!!!!! No Exit benim msn adresimi çalmadı sadece msn adresimi benden izin almadan aldı. Ve benim için özel olan bir şey benden izinsiz alınırsa bu çalınmış demektir... Artık susuyorum!!!!!!!!:((((((((((( (Bu konunun şiir bölümü olduğunu ben çok iyi biliyorum ama bilmeyenler varsa onları bilmiyorum)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #93 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Alıntı:
Lütfen! geçmişte yaşanan bu olay burda kapansın, bizide geçmişle uğraştırmadan gelecekde daha dikkatli olun:(
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #94 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: nereye? Yaş: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 317 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER tek kelimeyle harika |
| | |
| | #95 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Kim demiş sevmenin güç olduğunu Kutlarım aşk yazan ben her ozanı Kim demiş sevmenin suç olduğunu Gezerim aşk için inan Fizan’ı... Sevmek, herkes için emir Allah’tan İlham alırım her gece, sabahtan Söz etme yasaktan, bana günahtan Aşk için yaratmış Allah düzeni... Hem gönül sevgisi hem de tasavvuf Ne güzeldir gece mehtapta grup Kuru ekmek yerim, içerim şurup Hoş görmem aşk için kulu üzeni... Nazar boncukları takın sevene Kulak verin biraz aşkı övene İtibar eyleme kızıp, sövene Sevmez gönül boynu eğik gezeni... OKTAY ZERRİN- BAFRA 11-07-2008-Saat: 00.23 Bafra Öğretmenevi’nde 11.07.2008 02:24:29,Oktay Zerrin bu da benden tüm süpermeydan değerliüyelerine gitsin...siteye uzun zamandır giremedim özür dilerim..saygımla |
| | |
| | #96 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Alıntı:
Etik Olabilmek İnsanların yaptıkları her işte kendilerini sorumluluk sahibi hissetmeleri ve empati kurduktan sonra, kendi vicdanlarının da sesini dinleyerek bir harekette bulunmasıdır.. Hayattaki en önemli olgulardan biridir.. Hatta cok rahat söyleyebilirim ki, insanı ve toplumları etik kurtarır.. Etik bir ütopya değildir ama her insanin etiksel davranacağını beklemek maalesef ütopyadır.. Etik aynı zamanda bir içsel huzuru sağlama mekanizmasıdır.. Objektif olmak: Bir konuya tarafsız bakabilme yetisi için kullanılır. Bir konu hakkında tarafsız olmak, tüm verileri kullanmak, konuya mantıklı bakıp, duyguya yer vermemektir… .................................................. .................................................. ..................... Sevgili anarshe bir insan hakkında yorum yaparken etik olabilmek ve objektif olabilmek her yiğidin harcı değildir. Yorumunda belirttiğin doğru tespitlerin için seni kutluyorum. Tşk
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #97 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER M ontecarlo haydar dümenin sağ kolu O nunda süpermeydana düştü sonunda yolu N edense her boş anında forumda alıyor soluğu T ükenmesin enerjisi hep yazsın forumda E h artık tüm işler gider yolunda C eza keseriz bak forumda fazla sigara içme A rsızlık yapıpta fazla kendinden geçme R azı olacaksın sana verilen hediyeye L af olsun diye okuma yorumları O lsun sen yine de paylaş güzel yorumlarını… ''SAHARAY''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #98 | |
Emeğinize sağlık Oktay Bey...Hediyenizi aldık kabul ettik tşk...Bizden de size saygılar...
| | |
| | #99 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER S ebahat35 süpermeydanın siyasi şubesi E linden gelse kuracak forumda parti merkezini B asın toplantısı yapacakmış yakında forumda A alıp eline mikrofonu konularda H ak ve eşitlik diye haykıracakmış forumda A h Sebahat siyaset zor iş,dinle sen beni, T aviz verme siyasilere sonunda harcarlar seni… ''SAHARAY''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #100 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Üyelerine ŞİİRLER Alıntı:
S aharay forumun şair güzeli A nlar kendince herkesin derdini H ayatı yaşar sevdiği gibi A çık sözlü sivri dilli birisi R esmedersin beni anladığın gibi A rkadaşım çok zorladın bak beni Y azmaya devam et sen bildiğin gibi :Entusiasmado:.....
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |