![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Pozitif Dünyanın öncüleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "POZİTİF DÜNYANIN ÖNCÜLERİ Kimi uyuşturucu ile yok etmiş düşlerini Kuantum yaşamla uçarken , diğerleri Gerçekten yaşamın içindekilerini Haykırırcasına anlatırlar gerçekleri Dolu dolu yaşanan geçmişleri Pozitif dünyanın öncüleri Hayallerde var olan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | POZİTİF DÜNYANIN ÖNCÜLERİ Kimi uyuşturucu ile yok etmiş düşlerini Kuantum yaşamla uçarken , diğerleri Gerçekten yaşamın içindekilerini Haykırırcasına anlatırlar gerçekleri Dolu dolu yaşanan geçmişleri Pozitif dünyanın öncüleri Hayallerde var olan mucizeleri Bir bir gerçekleştiren kader mucitleri Kolay yolu seçmenin ötesi Var olan saflığın bekçileri Gerçek mutluluğu fark eden bizleri Kendi kanatları ile uçabilen şahinleri Parazit düşüncelerden yoksun fikirleri Doğa ile bütünleşen olgun düşünceleri Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Etiketler |
| duslerini, ile yok etmis, kimi uyusturucu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |