![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Seni Beklemekteyim........." başlıklı konu görüntüleniyor, "Seni beklemekteyim Denizler martıları, körfezler dalgaları Gökkuşağı yağmurları bekliyor. Artık mehtap vurmuyor geceleri sahile Yakamozlar ay ışığını intizar etmekte Elveda dedikten sonra güneş, son ışıklarıyla güne Bir ben Bir de ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni Beklemekteyim......... Seni beklemekteyim Denizler martıları, körfezler dalgaları Gökkuşağı yağmurları bekliyor. Artık mehtap vurmuyor geceleri sahile Yakamozlar ay ışığını intizar etmekte Elveda dedikten sonra güneş, son ışıklarıyla güne Bir ben Bir de gökyüzünde yıldızlar kalıyor geriye Yanağımı okşayan bir yağmur damlası oluyor hayallerim Bulutların üstünde bir yerde seni beklemekteyim Tıpkı deniz yıldızlarının ihya edilecekleri günü beklediği gibi Vuslatın özlemini çekmekteyim Müptelası olmuşum ben her gecenin Gece benim içimde, ben gecenin Ve ümitlerimi serin sularında kaybettiğim denizlerin Müptelesıyım ben silüetiyle yandığım o yârin Ey gönül ehli! Duysana artık sesimi, uzatsana ellerini. Esra Aslan |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Beklemekteyim......... Nasıl da farketmemişim bu güzel şiiri...:( Sizi yeni yeni keşfediyorum galiba hocam... Emeğinize sağlık...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #3 | |
| Uye ![]() | Cevap: Seni Beklemekteyim......... Alıntı:
Müptelesıyım ben silüetiyle yandığım o yârin Ne kadar güzel dizeler, Yazarına ve paylaşıma açana teşekkür ediyorum.
__________________ | |
| | |
| | #4 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Beklemekteyim......... Alıntı:
Bu hamaliyeden elimize azıcık o nurlu sözlerin gölgeleridir kalanlar... Sizin takdirini kazandığı için bende şiir sahibini tebrik ediyorum. Hocalık ise ortalıktan kayb olmama sebep olur... Ben ki; GEDAYIM. Alıntı:
Ben size teşekkür ediyorum.
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? | ||
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Beklemekteyim......... Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Beklemekteyim......... Keyfiniz daim olsun Gül kardeşim..
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Beklemekteyim......... Denizler martıları, körfezler dalgaları Gökkuşağı yağmurları bekliyor. Hani kendimde faydalanacağım ya bu paylaşımdan , kendimce besleneceğim ya bu duygu rüzgarlarından o yüzden bir martı sessizliğinde beni bekleyen denize doğru açılıyorum..beni bekleyen denize gidiyorum... Emeğinize sağlık...
__________________ |
| | |
| | #8 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seni Beklemekteyim......... Alıntı:
Alıntı:
hemde şemsiye almadan.... inadına sırıksıklam olacağım.... ıslak gecenin içinde. sizinde gözlerinize....
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? | ||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |