FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Şiir

Duygu Ötesi....

Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Duygu Ötesi...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Ve görebilseydik tam eğer Venüs’ün rüya pembesini Pluto’nun Dünya’ya uzaklığını Güneş’in cehennem ateşini Uçuklamış dudaklarla dolaşırdık etrafta. Var olanların ve var olmanın sırrını çözer Sindire sindire düşünerek değerlendirirdik zamanı. Duyuların ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-06-2008, 06:51 PM   #1
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor
aliÖZDEMİR - MSN üzeri Mesaj gönder
Duygu Ötesi....

Ve görebilseydik tam eğer
Venüs’ün rüya pembesini
Pluto’nun Dünya’ya uzaklığını
Güneş’in cehennem ateşini
Uçuklamış dudaklarla dolaşırdık etrafta.
Var olanların ve var olmanın sırrını çözer
Sindire sindire düşünerek değerlendirirdik zamanı.
Duyuların ötesine geçmeye çalışır
Ölüme bile neşeli bir kelebek kondururduk
.
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 18-06-2008, 07:35 PM   #2
Yeni Kayıt

elpis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

elpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyorelpis çok gurur duyuyor
Cevap: Duygu Ötesi....

şiir için teşekkürler güzel mısralar
elpis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 18-06-2008, 07:37 PM   #3
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor
aliÖZDEMİR - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Duygu Ötesi....

Alıntı:
elpis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şiir için teşekkürler güzel mısralar
Okuyan gözlerinize sağlık.....
Sevgili elpis....
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil