![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Benden Göç Vakti..." başlıklı konu görüntüleniyor, "'Ben'den göç vakti Behice Kolçak Göç yolları; Geçip giden ömrümden, Bir büyük gurbetin ‘Turnaları akıyor gözlerimden.’ Kelimelerim, Sesimi yaktığım günlerin küllerinden. Sustum, Mor yağmurlar yağıyor kalemimden. Tesellîm, tecellîn ya Şâfi! ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benden Göç Vakti... 'Ben'den göç vakti Behice Kolçak Göç yolları; Geçip giden ömrümden, Bir büyük gurbetin ‘Turnaları akıyor gözlerimden.’ Kelimelerim, Sesimi yaktığım günlerin küllerinden. Sustum, Mor yağmurlar yağıyor kalemimden. Tesellîm, tecellîn ya Şâfi! Damla damla, ‘Turnalar akıyor gözlerimden.’ Geçmiş; Her yarada karanlık bir ağrı! Dalıp giden gözlerde Yeniden arıyorum adımı. Hayat; Bütün sararmışlığıyla, Asılı kalmış dualarımda Bilmediğim zamanlardan kalma Bir ürperti anı çınlıyor koridorlarında. Ve ben, Yeniden ayıklamaya çabalıyorum; Sesimi yankılardan, Varlığımı yansımalardan... Biliyorum, Vakit ‘ben’den göç vaktidir, Gitmeliyim buralardan... Tesellîm, tecellîn ya Şâfi! Tesellîsiz geri gönderme beni. Giderayak, harf harf kazıyorum Bütün zamanlarıma: Bil ki; Sırrına tespihlerim döküldü Dünya Tanelerim senden yabancı düştü düşeli, Gurbetim hiç değişmedi. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 296 Rep: 29490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benden Göç Vakti... Emeğinize,yüreğinize sağlık... Biz dünyadan göçer olduk, Kalanlara selam olsun...
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26062 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Benden Göç Vakti... Harika şiir aliÖZDEMİR emeğinize sağlık:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |