![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Kafiyeli Interaktif Şiir" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SAHARAY ´isimli üyeden Alıntı Akşam oldu, evli evine, köylü köyüne, Hadi hoşçakalın, ben yarın gelirim yine:) Nereye gidiyorsun,köyüne mi,eve mi? Gelirken bir tas ayran getir buraya emi!..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #101 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kafiyeli Interaktif Şiir Alıntı:
Gelirken bir tas ayran getir buraya emi!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #102 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kafiyeli Interaktif Şiir Dosta ikram edilen ne varsa hepsi kardır, Bir tas ekşi ayranın kırk yıl hatırı vardır!
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | #103 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafiyeli Interaktif Şiir Karanlıklar içinde sakladım kendimi, İçime attım sakladım derdimi...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #105 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafiyeli Interaktif Şiir Bana bir şiir yaz seni anlatsın, içinde bulayım seni. Bir şiir yazayım sana beni anlatan içinde bul beni...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #107 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kafiyeli Interaktif Şiir Alıntı:
Bir kez çağır gardaşım koşa koşa gelirim
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. | |
| | |
| | #108 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kafiyeli Interaktif Şiir Hayata bakışımın arkasında Kur'an var, Allahtır dayanağım,Allah'tır en güzel Yar. Onun bak dediğinde ben gerçeği görürüm, Öl dese gözüm kırpmam,seve seve ölürüm. Etsem de yüzbin hata,sarsa beni günahlar, Dayanırım Rabbime,Odur Settar u Ğaffar.
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | #109 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafiyeli Interaktif Şiir Etsem de yüzbin hata,sarsa beni günahlar, Dayanırım Rabbime,Odur Settar u Ğaffar. Le jime Suçu hada dün anu tem... Le jite İhsan-u Gufrana kerem.... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| interaktif, kafiye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |