![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Dosta MEKTUP....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Yıllar ne çabuk geçti, hasretinle yanarım, Gece bir gölge görsem, onu sensin sanırım, Hayalinle avunur, karanfiller sunarım. Aramızda güzel dost kıtalar m’olacaktı… Şu gülen gözlerime yaşlar mı dolacaktı… Çöllerin seherinde ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dosta MEKTUP..... Yıllar ne çabuk geçti, hasretinle yanarım, Gece bir gölge görsem, onu sensin sanırım, Hayalinle avunur, karanfiller sunarım. Aramızda güzel dost kıtalar m’olacaktı… Şu gülen gözlerime yaşlar mı dolacaktı… Çöllerin seherinde topladım şebnemleri, Sunmak için beklerim inan yıllardan beri, Kalbim seninle çarpar, gönlüm seninle diri. Aramızda güzel dost deryalar m’olacaktı… Şu gülen gözlerime yaşlar mı dolacaktı… Güneş doğarken şimdi yanında olmalıydım, Seninle hüzünlenip seninle gülmeliydim, Aradığım muştuyu ben sende bulmalıydım. Aramızda güzel dost kıtalar m’olacaktı… Hasretle gözlerime yaşlar mı dolacaktı… Şiirlerimde mısra, müziğimde makamsın, Seni sevmeyen yürek, seni nasıl anlasın, Muhabbet Hüda’dandır, yüzyıllarca yaşasın. Aramızda güzel dost deryalar m’olacaktı… Şu gülen gözlerime yaşlar mı dolacaktı… Ayrılık kader ise, vuslat da kaderdendir, Şu perişan ahvalim inan ki kederdendir, Vuslat haberinle dostlarını sevindir. Aramızda güzel dost kıtalar m’olacaktı… Hasretle gözlerime yaşlar mı dolacaktı… Şükrü ÜNAL |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dosta MEKTUP..... Emeğinize sağlık aliÖZDEMİR,yalnız konu içeriği şiir,forumda kültür/sanat bölümünde şiir konu başlığı var şiirlerinizi oraya açın lütfen diğer şiirlerinizde bunun gibi şiir bölümüne kaydırılmıştır.İyi forumlar...
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |