![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "seni hissetmek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Seni hissetmek; Seni anlatabilmek; icindeki güle.. Seni her hissettigimde acan.. Sensizligi alev kırmızısı rengiyle yakan.. Seni gördügümde heyecanlanıp atan.. Bi güvercin gibi sende özgür kalmayı arzulayıp.. Doyumsuz gözlerinde senelerce gizlenmek ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | seni hissetmek Seni hissetmek; Seni anlatabilmek; icindeki güle.. Seni her hissettigimde acan.. Sensizligi alev kırmızısı rengiyle yakan.. Seni gördügümde heyecanlanıp atan.. Bi güvercin gibi sende özgür kalmayı arzulayıp.. Doyumsuz gözlerinde senelerce gizlenmek isteyen.. HER defasında bana özgürlük getirsin die bıraktıgım.. HER defasında da beni sana tutsak eden.. Senin icin canını gerektiginde seve seve feda eden, Bu asıgı geri cevirmezsin degil mi?? arkadaslar bakın bu siiri ben yazdım yorumlarınızı bekliyorum eger kötü olmussa zaten daha yazmayacam siir falan tövbe yorum sizin (ahh bu ask adama neler yaptırıo :)) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | bu arada eger siiir yazma yetenegi olan arkadaslar (tabi benim pek yokda neyse) yazdıklarını paylasırlarsa sevinirim................ |
| | |
| | #3 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ya hayrandır sana, ya düşman Ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun Ya bir dakka bile çıkmazsın akıldan N. Hikmet RAN Guzel olmus kardesim yuregine saglik.haaa bunlari size yaptiranda anlamasi zor dediginiz kadinlar unutma....
__________________ | |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Uye ![]() | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |