![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "anılar denizi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "aNıLaR DeNiZi prangalar vurdum yürek kapılarıma bil şimdi kuzey suskunluğunda tükeniyorum karanlık korkuları boğdum sevinçlerimle gözlerine susamışlığımı dinamitledim kanlı bıçaklı oldum gecelerde kendimle hiçbir şey anlatmıyor bakışların artık soluğum boğuldu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anılar denizi... aNıLaR DeNiZi prangalar vurdum yürek kapılarıma bil şimdi kuzey suskunluğunda tükeniyorum karanlık korkuları boğdum sevinçlerimle gözlerine susamışlığımı dinamitledim kanlı bıçaklı oldum gecelerde kendimle hiçbir şey anlatmıyor bakışların artık soluğum boğuldu bil hep ellerin geliyor aklıma istemiyorum dudakların geliyor arzulu damla damla eksiliyorum paslı terk edilmiş bir yar bileklerimde yalnızlığın en ince yerinde tükeniyorum s.doğan... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şiiri ben okudum ama hocam sanki sizin sesinizden dinlemiş gibi oldum Yüreğinize sağlık
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: anılar denizi... Denizler ve dehlizler , boğulan boğulana.
__________________ Saçların ..., Hani saçlarının rüzgarda uçuşunu seyredecektim....., |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |