![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gülgün Turan ŞİİRLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "AŞK YALANI SEVER Acılar bıraktın bende Hep bir güvensizlikle sevdin beni Ben sana ne kadar dürüst olsam da Sen içinden hep kuşkular yarattın Bitirdin bu sevgiyi Mutlumunsun şimdi Beni sensiz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülgün Turan ŞİİRLERİ AŞK YALANI SEVER Acılar bıraktın bende Hep bir güvensizlikle sevdin beni Ben sana ne kadar dürüst olsam da Sen içinden hep kuşkular yarattın Bitirdin bu sevgiyi Mutlumunsun şimdi Beni sensiz seni bensiz bıraktığına Şu koca yüreği hep sana açtım Kimselere güvenmediğim kadar sana güvendim Herkesi kırdım kimseleri senin için kötü konuşmasını izin vermedim Bütün dünyamı sen etmiştim Ben sana güvenmiştim Kimse bizi ayıramaz derken Sen bizi birbirimizden ayırdın Şimdi mutlu ol artık Bütün gülüşlerimi yaşama olan bütün sevinçleri aldın benden Yüreğimin acısını nasıl dindireceğimi bilmiyorum, bilemiyorum Uçmaya çalışıyorum Ama Kanadım kırılmış kanlar akıyor Sensizlik ölüm gibi bir şey benim için Bu kadar olmamalıydı Bize bunu yapmamalıydın GÜLGÜN TURAN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ ARKADAŞ Uyuyorsun sen şimdi ben yine ayakta, Gecenin bana verdigi yalnızlıkla beraberim. Aklımdan gecenleri kimseye söyleyemiyorum Sıkılıyor içim sebebini bilmeden Ağlıyorum sadece kendim duyarcasına İçimeki ses sanki yaşamaktan Sıkıldıgımı söylüyor Hiç birşey neşe vermiyor artık Ne kuşların bahar sevinci yaşamaları Ne de kırların gelinçiklerle süslenmesi Her gülüş yapmacık geliyor İnsanların riyakarca olmaları Hep bir çıkar uğruna arkadaşlık etmeleri Artık bu hayat ve insanlar Yok olmuş dostluklar Seni sen oldugun için seven Arkadaşlar birer birer yok oluyorlar Tıpkı senin söz vermene ragmen Gitigin gibi arkadaş....... GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ AŞKIM Seni tanıyalı Tam bir yıl oldu Güzel günlerle beraber İçinde sevinciyle, acısıyla İyi ki varsın iyi ki karşıma çıktın Seninle ilk defa Bir cafede oturduğumuz gün bu gün Yapayalnız geçen onca yılların ardından Artık sen varsın Senin gözlerindeki ışıkla beraber Elimi her tuttuğundaki, Yanağıma her kondurduğun küçük öpücükteki Sıçaklığın yüreğimi ısıtıyor Soğuk kış gününde içimi yakıyor gülüşün Ben kısacık zamanda Seni o kadar çok sevdim ki AŞKIM Bu gün bizim yıl dönümümüz Daha nice yıllar kutlarız beraber inşallah Her zaman dediğim gibi Sen benim HAYATIMIN ANLAMI Seni seviyorum BİTANESİ 13.02.2007 GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ BEKLEMEK Gülmek istiyorum Ama artık gülemiyorum Gülümseyi unuturdun sen bana Giderken Benim bütün sevinçlerimi, hayallerimi, Geleceği umutla bakan, Gülen gözlerimi yaşlarla bıraktın Bu koca dünyanın karmaşası içinde Öylece tek başıma bıraktın Sebebini bilemediğim bu ayrılığı Bir son vermeni bekledim Günden güne ölüyorum Ama sen çok uzakta olduğun için göremiyorsun Yorgun artık kalbim Ellerim titremesi artı Sen yanımdayken heyecandan titreyen ellerim Artık umutsuzca seni beklemekten, İçki şişelerinde seni aramaktan titriyor Bu yıkım daha ne kadar sürecek ki Dön demeyi istiyorum Ama biliyorum yine bahaneler uyduracaksın Dönmemek için Ellerim kalbi seni aramak için telefona gidiyor Yok yapamıyorum Aşkın onurun gururu olmaz dediler Ama onursuzca ve gurusuzca çekip giden sendin Aslında beklemenin de anlamı yok Dönmeyeceksin ki…..:( GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ BEKLETİLMEK Şubat’tı hava güneşliydi tatlı bir lodos vardı, İçimde bir limana yanaşamayan sensizliğimle baş başa idim Anlatsam ağlayabilirmiydin benimle buğulanırmıydı gözlerin, Aradan tam iki yıl geçti Paylaşılan her dilim ekmeğin yürünen her kaldırımın Ve hatta her sokak lambasının bana şehrimde olduğunu Hatırlatmasından yana şikayetlerim var. Bazen görüyorum seni içimden gelerek tabiî ki dokunamıyorum Gittiğinden bu yana ben hiç değişmedim hep senleydim Bir dokunuşla kaybolacaktık sanki karanlığın içinde Şimdi gelsen yanı başıma her zamanki tebessümünle bekliyorum Gelemezsin onuda biliyorum………. Yinede bir umut içimde kulağımda sesin gözlerimde hayalin, Masum yüreğin mi incitilmiş yüreğin mi seni tutsak koyan bir başına Aldanışların mı bunu kimse bilemez… Değil inanmıyorum bütün olanlara seçtiklerine Seçerken seçilmişliğine veriyorum bunuda Aldatılmışlığına gururuna Ama yinede büyük bir cesaretle haykırıyorum sana Seni içimden kim gelse yanımda kim olsa Hatta ne olsada SİLEMEZ….. GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ BİLEMİYORUM Duygularım çok farklı Bir tarafım sensiz olmaz derken, Diğer tarafımda seninle olmaz diyor Koyamıyorum bir yerlere ve çok yorgunum artık Bir labirentin içine girmiş gibiyim Çıkmazlarda yaşıyorum bu aşkı Anlatamıyorum duygularımı Anlatmak istesem de kimseler anlamıyor ya Ne yapacağımı, nereden bir çıkış bulacağımı şaşırmış gibiyim Seninle mutlumuyum yoksa mutsuzmuyum Hoş onu da bilemiyorum Uzaklara kaçmak geliyor buralardan O da çözüm değil ki Bu yolculukta kalbimde benimle olacak Anılar, yaşanmışlıklar da benimle gelecek Kafam çok karışık artık doğru düzgün düşünemiyorum Sen varken bile sensizliği yaşıyorum Sen yokken de sensizliği yaşıyorsam, Bitmeli diyor kalbim, bitirmelisin Ama bitiremiyorum kendimi bu kadar güçsüz ve aciz hissetmemiştim Tamam, kalsın diyorum sana gitme kal diyorum Bundan sonra hayata beraber elele yön verelim diyorum Ona da zaman var diyorsun Bilmiyorum sevgili ne yapmak istediğini Aslında ikimizde bilmiyoruz galiba ne istediğimizi GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ BİR GÜN Gülün renginde, Güller sensiz renksiz ve anlamsız kadı bu bedende, Duygularım buruk hicranlar içinde, Kolay değil taşımak sensizliği bu bedende. Gülün renginde Gülüm solgun benizli donuk tenli bir vücudum şimdi Burada o kadar yakınım ki sana uzanabilsem dokunacağım sanki Yüzümden düşen beş yüz parça Sapladın giderken kalbime paramparça Gülün renginde Önemsiz artık ne desem boş gelir sana Aklımda her an olan sen Kolay değil sensizliği taşımak bu bedende……… GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ GELECEĞİM gelecegim gelecegim ben ne zamanmı? gecenin sessizligi cöktügünde, yıldızların en parlak oldugunda, sokak lambalarının caddeleri aydınlattıgında, rüzgarın yaprakları savurdugunda, bahar geldiginde , kırların gelin gibi papatyalar ve kır çicekleri actıgında, güneşin içine ısıtan sıcaklı girdiğinde, işte o zaman gelip calacagım kapına GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ GİT Yanağında bir buruk tebessümle mi gidiyorsun git, Git ağlatan bakışlarınla kalem kaşlarınla Her pazar gittiğin yada uğradığın köşe başlarınla Bana varmak istediğin yüzüme görmek istediğin sorguların kadar git, Teninin kokusu değil bu burnumda ki direği sızlatan Kalan sözlerin sabrın asaletin endamın dansı şimdi bana hayal kurduran Soyut olan küf kokulu sokaklarını paylaştığımız şehrimiz Sen buralardan değimliydin ben buralı sandım Sana şiir yazdın ama okumadın Sana mı benzemeye çalışıyorum sandın Yanıldın … Çünkü … GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ GİTMEK bir bırakılmaları sevmiyorum ben, birinin ardından gözlerim bugulu, elsallamaları alışamadım. hep söz verişler vardı sevgilinden, dönecegim diye calan telefonun sesinde, gökyüzünün mavliginde, geceyi aydınlatan yıldızların ışıgında, bekledim hep seni, umutla geleceginden emin sonra zaman içindeki acıyı hafifletmekle başlıyor işe anıları siliyor ilk önce sen itiraz etmek istersin çünkü sevgiliden kalan kymetilerindir senin sonra sende zamana hak verirsin çünkü sanada agır gelmeye başlar zamana hak verip kendini onun kollarına bırakırsın zaman dururmu birkere seni ele geçirdi sevgilinin gülüşünü,gözlerini siler aslında zaman bunları yaparken senin içine buruk bir acı kaplar ama yapacak birşeyde yoktur artık zaman seni nereye götürürse gitmekten başka GÜLGÜN TURAN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |