![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gülgün Turan ŞİİRLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "İnsanların içinde yapayalnızım, Yalnızlığımın sen kadar güzel bir adı var Seni saklamak kavgamda Seni korumak fırtınada Seni güneşlendirmek baharda Aşıkımızı yad etmek Kırlarda Yinede mutluyum yalnızlığımla. Gülgün Turan..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #71 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ İnsanların içinde yapayalnızım, Yalnızlığımın sen kadar güzel bir adı var Seni saklamak kavgamda Seni korumak fırtınada Seni güneşlendirmek baharda Aşıkımızı yad etmek Kırlarda Yinede mutluyum yalnızlığımla. Gülgün Turan
__________________ Sil Baştan |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #72 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ GİDİŞİN Tam beş ay oldu aynı köşeden Aynı ayaklarla bensiz geçmeye başlayışın Saçlarını esen rüzgara bırakıp savuruşun Senide benden öyle bir rüzgar aldı ansızın Kadere yazmamıştık ölümünün erken geleceğini Arkada bıraktığın yürekler sanki senin buğulu bakışların Bu cumada geleceğim gülüm toprağına su dökmeye Diktiğin çiçekleri,bedeninin üstündeki toprağı okşamaya Su bulamazsam merak etme sana gözlerimi pınar yaparım Aşksızlığa mahkumiyetime ağlarım belki, Gittin ve yittin gülüm İçemeden bir bardakdan daha AYNI SUYU...... Hani laleler koparacaktık kimsesiz kırlarda ? Hani güneşin doğuşunu hiç değilse yılda bir izleyecektik ? Olsun be gülüm ben yerimize tutarım sözlerimizi Ben yerimize isyan ederim kadere Sen rahat yat bitanem Sen huzurlu uyu....... Gülgün Turan
| | |
| | #73 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son sözlerim Üzülme Dostum - İlhan İrem Gözlerin dalmış gitmiş neyi arıyor Günlerin üzüntülerle geçip gidiyor Yoksa derdin yalnızlık mı söyle dostum Seni seven anlayan hiç kimse mi yok Derdine çare değil bu yaşlı gözler Üzülme dostum sen bana kulak ver Kimse seni sevmese de her şeyi herkesi sev Sevilmen için tek çare her şeyi herkesi sev Günlerin kararsa da bu güzel hayattı sev Aşktan ağzın yansa da her şeyi herkesi sev Sıkılınca bir şeye bu günden sonra Hemen bir şarkı şöyle hiç çaren yoksa Bu şarkı dilinde kalbinde sevgiyle Koş sende benimle hep mutlu günlere Derdine çare değil bu yaşlı gözler Üzülme dostum sen bana kulak ver Kimse seni sevmese de her şeyi herkesi sev Sevilmen için tek çare her şeyi herkesi sev Günlerin kararsa da bu güzel hayattı sev Aşktan ağzın yansa da her şeyi herkesi sev ALINTI
| | |
| | #74 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SENİNLE Gördüğüm Pencerenden içeri süzülen ay ışığı Bedenimde kördüğüm Uykunda tenini ışıtan güzellik Güzel yüzünü getiriyor aklıma Mutluluk kadar sade Heyecan kadar sakin İçinde gece içinde ay ışığı olan kalbin Gözlerin düşüyor aklıma sonra Elaya çalan bakışların Bakınıyorum sonra bir kez daha Pencerenden içeri süzülen ay ışığına Sen hayatsın sen yaşamsın Diyorum Mutluluk sende Her yerde Mutluyum bende Seninle… GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #75 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Araya girmeyim dedim ama dayanamıcam artık çok güzel bir edebi topic oldu burası elinize,kaleminize,yüreğinize sağlık....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #76 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Çok teşekkür ederim yorumunuz ve düşünceleriniz için.
| | |
| | #77 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Ben Gibi -------------------------------------------------------------------------------- Eylül akşamlar hüzün dolu yüregim gibi gökyüzündeki kara bulutlar yağdı yağacak gözlerim gibi ağaçlar yapraklarını dökerken yalnız kaldım diye ağlarlar tıpkı benim gibi denizdeki fırtınalar dalgalar çalkantılı hayatım gibi takvimlerdeki yapraklar tükeniyor ömrüm gibi bülbül güle aşıkmış sana olan aşkım gibi ve o gül susuzluktan can çekişiyo kısacası BEN GİBİ.. CEYLAN Bu da benden olsun :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #78 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Alıntı:
__________________ Sil Baştan | |
| | |
| | #79 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Bak geçiyor tren yanımızdan Raylar üzerinden Taşıyor içindekileri Yılmadan paslı raylarda Hâlâ aynı adı,kara tren Ne güzel de geçiyor dağların arasından Sanki umut taşıyor sayki ağır ağır gidiyor Hadi makinist acele et ulaştır hemencecik Umutları kavuştur birbirine Sende farkındasın umut ilerlediğin raylarda Sevdiklerin rayların ucunda bir yerlerde..... GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #80 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SEVDA Uyanmak gelmedi içimden Öyle huzurluyduki Havasında uyuduğum köyümün evi Sayılı günler kaldı, Sayılı saatler, Gülümsemek kadar anlamlı Her yiğidin yüreği kadar sevdalı.... GÜLGÜN TURAN
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |