![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gülgün Turan ŞİİRLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "Serena Yine yetişemedim son trene Yie geç kaldım mutluluğa serena Ardından Boş bir bavul gibi braktım kendimi sokaklara İçimdışım darmadağın Sanki altında kaldım koskoca bir yanardağın Hala inanamıyorum olanlara Oysa ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Serena Yine yetişemedim son trene Yie geç kaldım mutluluğa serena Ardından Boş bir bavul gibi braktım kendimi sokaklara İçimdışım darmadağın Sanki altında kaldım koskoca bir yanardağın Hala inanamıyorum olanlara Oysa O değil ben olacaktım kollarında Hani ben olacaktım serena Bu sabah Menekşe satan kızlara braktım gözlerini Simit satan çocuklara o sımsıcak ellerini Ve yaşlı bir eskiciye senli bütün hayallerimi Bende hiçbir şeyin kalmadı bilesin Artık kaderimi örmüyorum saçlarına Oysa daha dün Ben vardım çöl ateşi avuçlarında Ben vardım serena.... Şimdi bir dağ başı yalnızlığı içimde Gittiğin günden beri Gölgemden bile saklanıyorum Ve yinede Gelip gelip seni bana sormuyorlar mı Daha adının ilk hecesinde yıkılıyorum Kaçsam olmuyor Küssem olmuyor Sussam olmuyor Yüreğime taş basıyorum Ve en acısı ne biliyormusun Her sabah seni yüreğimdeki dar ağacına asıyorum Ve sonunda oturup İkimiz için çocuklar gibi ağlıyorum Çocuklar gibi serena... Duydumki Yağmurlarını bile bilmediğim bir şehirdesin Ve aşkımız bir şiirin en yanık mısralarında Ve bir merdiven boşluğunda Paramparça umutlarımız Hani birlikte yaşlanacaktık? Hani birlikte ağaracaktı saçlarımız? Bak nasıl küskün ve mahsun bakıyor bize Doğmamış çocuklarımız Hala inanamıyurum yaptıklarına Hala inanamıyorum serena.... Bir intihar mektubuduydu sanki son bakışın Ve kör bir biçak gibi oydu yüreğimi Böylesi kaçışın Oysa Odeğil ben olacaktım kollarında Hani hep ben olacaktım Hani emindin Hani yemindin Hani hep benimdin serena Hani hep benimdin? .., Ahmet Selçuk İlkan Üstadımızın yorumu bir başka
__________________ bir sürgün şehirde sessizlikten boğuldum içimi acıtan gözlerini göremeyişim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #62 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ İKİMİZ Minik serçelerin sesleriyle aydınlanan gün ışığı Ardından alacasıyla güneşin doğuşu Mutluluğuma en güzel sebeplerden bazıları Hayatın seni karşıma çıkarması da cabası Hadi aşkım yeni doğan güneşe doğru yürüyelim elele Hangi sürü yüklenir hangi katar çeker Mutluluğumuzu arkamızdan bilmem. Biz gidelim bir tanem yeni ufuklarımıza….. Gülgün Turan
__________________ bir sürgün şehirde sessizlikten boğuldum içimi acıtan gözlerini göremeyişim |
| | |
| | #63 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ ÇÜNKÜ SEN Arkadaşlar ben gidiyorum, Giderken Yüce Rabbimden hepinize, Sağlıklı mutlu sevdalı perdeleri açık, Mutlulukların en güzelini en ulaşılmazını diliyorum, Gözleriniz artık beni aramasın rica ediyorum.. Gelmedi gelmeyecek biliyorum.. Gelmesin hayat onsuzda güzel Evet sen Gülgün Turan,,,,,,, Sen olamadın kendinle Olamadın gizledin gözlerini Beni sevme sen kendin olamadın Paramparça yüreğin Şehrimde kendinlesin Sensiz yaşamakda varmış neyleyim... Seni Seviyorum ya Bu bana mutlulukların en güzeli, Sen hep huzurlu hep mutlu kal Kaldır pencerenden perdelerini Bir gören vardır elbet Mutlu yuvanda beklentilerini..... Bir gören Seni Olurmu bimiyorum Ahbaplar dan Gece Sarhoş oluşlardan Sen zaten Bırakmıştın Bir yıl önce bu zamanlar YanımdaYOKKEN olmaz deyişinden anlamıştım Anladım SEN yok sun OLAMAYACAKSIN Bir rüyanın bir mutluluğun en sitemli Şairane yerinde,, Yok gülüm şairler sana yazmaz Şairler sana sadece isyan eder, Gel şimdi gör beni kendi yerinde.. GÖREMEZSİN ÇÜNKÜ SEN HİÇ SEVMEMİŞSİN........................ GÜLGÜN TURAN
__________________ bir sürgün şehirde sessizlikten boğuldum içimi acıtan gözlerini göremeyişim Konu gülgünturan tarafından (30-06-2008 Saat 08:41 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #64 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SEVERKEN Bir gece yarısı başbaşaydık Saati hatırlayamadım Balkondan gökyüzüne bakmaktaydık Tamda yanıbaşımdayken. Sen yanımda Ben yanında Körkütük sarhoştuk Sen minik gözlerinle bana bakarken Ben senin gideceğini biliyordum. Derdinya sevgili mutlu kal Gözün aydın Sevgilin şimdi Bir aptal Sende biliyordun. Sende mutlu kal. Sana söz verdiğim yıldıza bakerken Gözler buğulanıyo Demek ki sen Yalanmışsın SEVERKEN.... GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #65 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SEN BİLİRSİN Akıp giden yıllar alamadı yüreğimden seni Şimdi bile yine ilk günkü heyecanın içimdeki Bak ellerim titriyor Gözlerim Geçtiğin yollarda izlerini arıyor. Yenildik zamanla ayrılığa En güzel yanı Bizi bizden ayırmaları Yüzündeki gülüşün nerde şimdi Sen bilirsin….. GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #66 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Bunların hepsi güzel ben şiir hastasıyım ya nereden buldunuz bu şiirleri çok güzelmiş
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #67 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Alıntı:
Altında Şairlerin isimleri var.
__________________ bir sürgün şehirde sessizlikten boğuldum içimi acıtan gözlerini göremeyişim | |
| | |
| | #68 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Gemi Ve Beklemek Sevdaların ayrılıkların ardından Yazılmış satırların arasından Çıkarıp hançerimi saplayasım var Seni yazan elerimden,yürek acısından Son serenatımı yapmadan Mavi suların kenarından Çıkarıp hançerimi saplayasım var Yakamozda hayalini gören gözlerimden... Gidelim yüreğim bu limandan Yanaşmayacak gemi beklediğimizi bildiğinden Çıkarıp hançerimi saplayasım var Hem sana hem bana verdiği bu yalnızlıktan.. Gülgün Turan
| | |
| | #69 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 391 Rep: 38846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Gidelim yüreğim bu limandan Yanaşmayacak gemi beklediğimizi bildiğinden Çıkarıp hançerimi saplayasım var Hem sana hem bana verdiği bu yalnızlıktan.. Çok güzel dizeler bunlar canım...Yüreğne sağlık...
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
| | #70 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Çok teşekkür ederim.Yorumların için.
| | |
| | |