![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gülgün Turan ŞİİRLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "DOĞUM GÜNÜ Senin bir yanının sancıdığı oldumu hiç Kumdan kale yapıp sonra bozduğun yaptığın o ellerle Sımsıcak düşlerde yeşeren hayallerin bittiği anlar Ne demelide sana resim çizdirebilmeliyim şimdi Toprağına ekin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ (bu güne özel bir şiir) 13/05 DOĞUM GÜNÜ Senin bir yanının sancıdığı oldumu hiç Kumdan kale yapıp sonra bozduğun yaptığın o ellerle Sımsıcak düşlerde yeşeren hayallerin bittiği anlar Ne demelide sana resim çizdirebilmeliyim şimdi Toprağına ekin ekilmemiş sevgilim Dört yanında uçurum çiçekleri açmış Dudağı uçuklar içinde kalbi hançerlenmiş Sağında melankolik yüreği solunda kendine has inadı olan yarim Sana mutluluklardan bir demet yaptım bu gün Bu gün yanımda olamadın diye Bugün benim doğum günüm çünkü Bilmem ağlasam mı gülsem mi Bilemiyorum ne yazık ki Başını omzuna yaslayıp saatlerce günlerce uyumak isterdim Her kıpırdanışında yanımda olman bana huzur verirdi Kapardık gözlerimizi ikimizin olduğu rüyalara Elele koşardık kırlarda Sensizlik yüreğimde kaldı derdin belki o an Uyanırdım sonra sessizliğimle bir başıma kalırdım Bana verebileceğin en güzel hediyen bir kelimen Yüreğinden dilinin ucundan geçen tatlı bir tebessüm olurdu Ben seni sen olduğun için sevdim Sen hep yüreğimdesin Seni sessizliğime hapsettim Gelemeyeceksin çünkü Bütün gidenlerin ardından kalan Yalnızlık kadar acı olan Hafif ıslak gözlerim gibi eminim GÜLGÜN TURAN Konu gülgünturan tarafından (13-05-2008 Saat 11:34 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ DOKTOR Her insan yüreğinde taşır taşıyabileceğini Taşıyamayacağı dert vermez Mevlam Ama bana öyle bir dert vermişki adı sen sözü sen geleceği sen Geceleri beni düşündüren aklımı çelen Doktorlar çare bulamadı hala uğraşıyor Seni göreceğim günü bekliyorlar iyileşmem için Ağzımdan kan geliyor sanıyorlar Kan değil hasretim çıkıyor Tıpkı söylenen türküler yakılan ağıtlar gibi Düşündükce artıyor sana özlemim Duymadım kendine mi olsun dedin özlemin Bilmiyorum be gülümsedem Gülbahçem Gül kokan yarim Dalından ayrı koyan kim seni Uzun zamandır göremediğim sevgilim GÜLGÜN TURAN Konu gülgünturan tarafından (14-05-2008 Saat 08:57 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #33 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SENİ SEVİYORUM hissedince baharda sana vuruldugumu kuş olup ucasım gelir bakınca o güzel gözlerini hasreti bir anda silesim gelir ama ne care bitanem ne kuş olup ucabilir nede hasreti sile bilirim ama inan bana bitanem seni bir ömür deli gibi sevebilirim seni çok ama çok seviyorum AŞKIM Gülgün Turan |
| | |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SONBAHAR Sadece acılarımı bizi olgunlaştıran Yoksa yaşamın kendisimi İnsanlar kalabalık bir dünyada yaşıyor görünse de Aslında koca bir yalnızlığın içinde Çevremizdekiler Gece olunca herkes kendi evine, kendi odasına çekilir İşte o zaman yine yalnızsındır Çaresizce Kimsesizliğimin içinde kayboluşlarım var benim Karanlık geceler sırdaşım olmuştur hep Herkesin korktuğu o karanlık Benim içime huzur verir oldu Her sonbahar da toprağa düşen yağmur damlasıyla aktı benim sevgim Sonbaharları, eylül yağmurlarını beklide çok sevmemin sebebi bu Kader daha ben dünyaya ilk gözümü açtığımda Bizi bir birimize bağlamış Güz yapraklarının caddeye savurduğu, Deli rüzgârların estiği Gün ben gülümsemişim Sadık olmuşuz biz hep birbirimize En sevdiklerimiz canım dediklerimiz bizi terk ederken Bir tek biz birbirimizi bırakmadık İşte sonbaharı ve gece karanlığı terk etmeyişimin sebebi de bu. Gülgün Turan |
| | |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ heyecan Avuçlarımda sensizliğin tuzlu ıslaklığını hissettim az önce Heyecanmıydı özlemmi hasret mi anlayamadım Sensizliğin tuzlu ıslaklığı kadar dalgalandım Her parça yerliyerinde duruyormuş meğerse Ben hep burada sen hep orda üzerime vuran ay ışığı gibi sakiniz Bilmem ayaklarım kaç geceler sana gelmek istedi Çalmak istedi kapını kaç kereler görmek istedi gül yüzünü Sevgilerin en güzeli Yüreği nazlı ceylanım Biliyorum çalamam kapını Ama sana yüreğimden turna sürüleri gönderiyorum Kanatlarına kavga dolu sevdamı yükledim Heyecanlıyım şimdi yüreğim sabret gülgün turan |
| | |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Seni Beklemek Seni Beklemenin Ne Demek Olduğunu Bu Gece öğrendim Bu Gece Içim Senle Dolu Hırçın Saçların Kadar üzüldüm Sen Aklıma Geldin çünkü Gecenin Ayazında Ne Kadar Sıcak Olsada Bana Ayaz Geliyor Ne Diyim Sana Sen Bana Bir Esirlikmiydin Sen Bana Bir Tutsaklıkmıydın Değil Gülüm Adım Gibi Gülün Renginde Adım Seni Bana çağıran Koş Gel Açtım Kollarımı....... |
| | |
| | #37 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Seni Beklemenin Ne Demek Olduğunu Bu Gece öğrendim Bu Gece Içim Senle Dolu Hırçın Saçların Kadar üzüldüm bu sözler harika yazan kalemine sağlık gülgün |
| | |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Çok teşekkür ederim. |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SEN UNUTAMADIĞIMSIN sesin nekadar güzel ve masum geliyor çok özlemişliğim var seni gecelerimde gecelerimin ulaşılmazlığı gecelerimin sessizliği adını böyle koydum itirazınmı var perişanlığım var... pişmanlık mı koysam adını boşver be gülüm sen söyle sen söyle sana yanışımı ağlayışımı fırfırlı eteğinden dökülen gözyaşlarımı seni düşündüm pişman olmadan seni düşündüm bu gece ama gözyaşlarımı tutamadan unutmam unutamam unutmak haylazlıktır |
| | |
| | #40 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Aşk Nedir Diye Sorsalar A) Aptallık B) ödün Vermek C) Hiçbiri Sizce Hangisi ???
__________________ bir sürgün şehirde sessizlikten boğuldum içimi acıtan gözlerini göremeyişim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |