![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gülgün Turan ŞİİRLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "SEN sen hiç birini göremeden durmadıgın oldumu onu hiç aklından çıkarmadıgın ne kadar kovsanda yüreginden çıkmadıgı onunla beraberken tüm sıkıntıları unuttugun dünyaya başka bir gözle baktıgın oldumu ona sarılırken başka ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SEN sen hiç birini göremeden durmadıgın oldumu onu hiç aklından çıkarmadıgın ne kadar kovsanda yüreginden çıkmadıgı onunla beraberken tüm sıkıntıları unuttugun dünyaya başka bir gözle baktıgın oldumu ona sarılırken başka diyarlara gittigin onun bir gülüşünü görmek için bir ömür bile beklemeyerazı oldunmu duygularımın cinsellik deyil ona bir bagımlık arzu olmadıgını son nefesine kadar yanında olmasını istedigin onsuz ömrünün gecmeyecegi oldumu... GÜLGÜN TURAN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SENSİZLİK Sensizlige aglıyorum bu gece Yagan yamur damlasıyla Akıyor gözlerimden yaşlar Sevgimi haykırıyorum Yamura ve geceye Alışırsın dediler sensizlige Ama ben yinede alışamadım Göz yaşlarımı akıtmaktan Seni özlemekten vazgecmeyecegim Gelecegin günü Herkeze inat bekliyorum GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SOKAK ÇOCUĞU bu soguk karlı günde elleri kızarmış ve catlamış gözlerindeki ışık sogukla sönmüş hepimiz ona yanından gecerken hastalıklıymış gibi bakarız onun sucumuydu bu sogukta elleri morarmış halde durması sadece tiz bir sesle mendil almamızı ister gözlerindeki ürkek cekingen bakışlarıyla çünkü ona erken yüklenmişti hayat denen bu koca dünyada sorumluluklar ama kimse ona sormamıştı kimse ona hak tanımamıştı seni bu hayatı getiriyorum bu sorumlulukları omuzlarını yükleyecegim taşıya bilirmisin diye kimseler sormamıştır herkezin kendi bir anlık heyecan mutluluk için gelmişti dünyaya hiç bir zaman kendi istekleri sorulmamıştı büyük düşler kurmasına fırsat verilmemiştir işte böyledir onun hayattaki yaşamı GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SUSKUNLUK Sadece suskunluğum var bu gece Gecenin ayazı çarparak içimi ürpertiyor Hafif esen rüzgâr kulağıma bir şeyler fısıldıyor Sadece sus diyor Zamanı düşün neler yaşadığını Ama içinden sen ve kalbin olsun Tek konuşan Ben de kulağıma fısıldayan rüzgâra söz veriyorum Konuşmayacağım sesiz sedasız düşüneceğin Gözlerimi kaçırıyorum Küçük sönmek üzere olan mumun ışığında Belki diyorum yenilirim Kendime verdiğim sözü tutamayarak konuşurum diye Sonra derinlere dalıyorum Hayatı ve yaşamı düşünmeye Bir hiç uğruna harcadığımız zamanı Sadece kendimizi iyi hissetmek için Yaptığımız büyük hataları Kırdığımız insanları Kurtlar sofrasında yem olmamak için Nasıl dostlarımızı harcadığımızı İyilik duygularımızı kör ettiğimiz Çıkarlarımız için bir hiç saydığımız insanları……. GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ ŞİMDİ SEN Şimdi sen ; şimdi ben iki ayrı dünya iki ayrı yürek, Tut ki ayrıldık say,tut ki ikimiz ayrı diyarlarda Atmayacak mı bu yürek sen sen diye sanıyorsun, Sen evet tam sen buracık da olacaksın tam nefesimde Bir o kadar yakınsın bana bil ki bir o kadar VAZGEÇİLMEZ……. GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Umut Umudun Bittiğinde Gökyüzüne Bak Yıldızlar Sana Umut Verir Herkese Elinden Geldiğince Iyi Davran Sonra Sana Iyilik Olarak Geri Döner Etrafına Hep Gülen Yüzünle Bak Mutluluk Olarak Sana Geri Dönsün Güneşin Doğuşu Içine ısıtsın Senin Için ısınınca Sende çevrendekileri Yayarsın O Sıcaklığı Hep Iyi Yürekli Ol Her Zaman çiçekleri Koparma Dalından Sevgilini Mutlu Edeçeksin Diye çünkü Olnlar Toprakla Mutludur. :)))))))))))))) Gülgün Turan |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ UYAN Kalk gidiyoruz yüklendik sırtımıza sevdaların en ağırını Heybetli gölgelerimiz yok arkasına sığınacak Bir tek kendimiz varız üç beş de buruk tebessüm yanağımızda Sana benzemeye başladım son günlerde Umursamaz uçarı tavırlarım var Nefesini nefesimde duyuşlarım var Ürkek bakıyorum artık yıldızlara İkimizin görebildiği kadar değil İkimizi uzak düşürdüğü kadar Uyan bak sana ağlıyor Sana haykırıyor Sana geliyorum Kolay mı sandın İnkar edemeden Seni içimden atamıyorum... GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ VAZGEÇMEDİM Sensizlige aglıyorum bu gece Yagan yamur damlasıyla Akıyor gözlerimden yaşlar Sevgimi haykırıyorum Yamura ve geceye Alışırsın dediler sensizlige Ama ben yinede alışamadım Göz yaşlarımı akıtmaktan Seni özlemekten vazgecmedim Gelecegin günü Herkeze inat bekliyorum GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ VEDA gecenin sessizliginde gece bekçisinin düdügü cınlatıyor sokakları elimde son bir sigarayla gecenin ayazı yüzüme carpıyor yıldızların parlayışını son görüşüm güneşin doguşunu artık göremiyecegim kuşların kanat çırpışı olmayacak ne diyeyim ömür bu kadarmış son kez adım duyulacak bir cami minaresinden yankılanan sesle nasıl gelişim beni aglatıp cevremi güldürdüyse şimdi ben gülümseyerek gözlerimi kapatıyorum elveda sana artık hayat artık dünyayı sana bırakıyorum sevinç ve üzüntüleriyle.... GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ VEDALAR BİZE GÖRE DEĞİL Hayata evlada mı denir ömrün bahârında Yaşamak değil mi acısıyla tatlısıyla kışında bahârında Vedalar bize yakışmaz ve de gülümseyerek kapamak gözlerimizi Soğuksa içinde bir efkâr varsa üşüyorsan beni düşünmüyorsun gecenin ayazında Bir hiçtik biz silebiliyorsan sil şimdi dokunuşları kondurduğumuz buselerimizi……… GÜLGÜN TURAN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |