![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gülgün Turan ŞİİRLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "GÖKYÜZÜ Gökyüzünün alaca maviliğinde uçuşan turnalar Bu yorgunluğu elaya çalan bakışlarından aldılar Sayılası bir günahımız olmadı,sayılır günlerimizde Ürpertemedi hiçbir gidişin, beni düşün ki yağmaladılar… Bu ne ilk ne de son ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ GÖKYÜZÜ Gökyüzünün alaca maviliğinde uçuşan turnalar Bu yorgunluğu elaya çalan bakışlarından aldılar Sayılası bir günahımız olmadı,sayılır günlerimizde Ürpertemedi hiçbir gidişin, beni düşün ki yağmaladılar… Bu ne ilk ne de son olacak yarım kalan Yıllardır alınan bir nefes paylaşıla mayan bir dilim ekmek Yaralar içinde kalan parçalanmış kırıntısı olmayan bir yalan. Belirsiz dokunuşlarınla ruhumu okşayışların yok artık….. Yok artık yaralı çocuk Sessizliğinde saklı içindeki tüm çığlıklar.. Adı sen yaşanmışı sen kaybolmuşu elbette sen………… GÜLGÜN TURAN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ GÜN BATIMI Denizin kenarını oturmuş Güneşin ve denizin aşkını seyrediyordum Güneş turuncu rengine bulanmıştı artık Denizin maviliğiyle karışmış Bir ceylan gibi süzülüyordu denize doğru Artık güneş çok sevdiği Denize veda ediyordu, çünkü Yarın sabaha kadar ayrı kalacaklardı Cilve yapıyordu sanki Yavaş, yavaş süzülürken denizin içine Aşkını dile getiriyordu Yarın kavuşacaklarına bile bile Çok zor geliyordu bu ayrılık onlara Martılarda çığlıklarıyla eşlik ediyorlardı Bense seyirci olarak bulunuyordum Sesizce izliyordum bu vedayı Tıpkı yan bankta oturan iki sevgili gibi Gözleriyle konuşuyorlardı Kızın gözleri güneş gibi parlıyordu oğlanın mavi gözlerinde Denizin ve güneşin aşkı Onları da cesaret vermiş gibiydi Ama onların tek farkı bu aşkı Yıldızlı geceye de söyleyeceklerdi Ve sabah tekrar doğan güne………. GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ HAYATA Biz ellerimizden bırakmadık hiç çocuk yüreğimizi Küçücük bir kelebekti mutluluk bize ömrü kısa ama rengi çoktu Küçücük sahillerde tanıdık vücudumuzun en ince noktalarını Ağlamadan sevinen üzülmeden kahreden mutluluklarımız vardı bizim….. Ümit etmek hayal etmek yok artık kanımızla yazmayı sevgimize Kopup gelmeyi birbirimize Koynunda uyumamıza Sarılmamıza sımsıcak dokunuşlarla Bir kar tanesinin erimesi gibi ruhlarımızla….. GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ HÜZÜN bu gün akşam yoksun sen varsın diye gelmiştim ama of seni seviyorum dedikçe sen tam tersine yapıyorsun seni merak etmenin suç olduğunu hissettiriyorsun bana sadece bana iki satır yazmanı bekledim ama bilmiyorum neden böyle davrandığını anlam veremiyorum bir türlü ben senden hiç bir zaman çok bir şey istememiştim hasret zinciri dolanan bileklerimizde ki sevgi yüklü bakışlar göresi gelişler bu gün akşam yoksun yokluğunun isabetsiz düşüncelerindeyim ama bilmiyorum tek cümlede seni ifade etmeyi öğrenemedim daha sen neydin nasıl geçtin hayatımdan ne çabuk oldu gidişin on üç şubatların nerde kaldı sevmedim diyorsan sen bir deli rüzgardın esip geçtin bir rüyanın içinde… GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ İNCİTİLMİŞ Gözlerim buğulanıyor Sen giderken Ama gitmelisin İncitilmişliklerim var artık Kalbibim bir yerleri kanadı hep Sen varken Çok çabuk yitirdik biz Aşkı, sevgiyi Ben hep aşkı özleyen, Sense hep inciten taraf Vedalar acı Ama bendeki acılar kadar derin değil Sevgili Şimdi artık bu limandan kalkma vakti Güzel olmasını bekleyipte olmayan Günler için sana teşekkür Gözlerimdeki iki damla yaşı sorarsan Oda bırak benimle kalsın Hiçbir zaman sevginin anlamını Bilmeyenlere olsun GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ KAÇIYORUM Başıma yastıga koyup Gözlerimi kapatıp seni düşünüyorum Gezdigimiz sokaklarda koşuyorum Yalnızlıktan ve sensizlikten kacıyorum Yagan yagmur altında Sevinçle akıttıgımız göz yaşlarımdan Kaçıyorum Umarsızca sana baglanıp seni seviyorum diye Caddelerde bagırmamdan Herkese sevgimi duyurdugum günden Kaçıyorum İnsan anılarından,hatıralarından Kacarmı sevgili ama ben kacıyorum Seni bana hatırlatan herşeyden kacıyorum Bir ben teninin tenime bıraktıgı kokudan Adını her duydugumda içimin titremesinden Kacamıyorum sevgili GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ MUTLULUK mutluyum bu gün senin gözlerine gördügüm için mutluyum sana sıkıca sarıldıgım için mutluyum seninle aynı havayı soludugumuz için mutluyum hayat seni karşıma cıkardıgı için :))))))))))))))))))) GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ NEFES nefes almak seninle güzel sen benim içim de varsın hepte var olacaksın şu küçücük yüreğime senin sevginle doldurdum ben sonra da kocaman bir duvar ördüm içeriye kimseler girmesin seni benden almasın diye kır çiçeklerinin arsında dolaşırken bütün papatya fallarında yada gece yıldızlara bakarken kayan her yıldızda dilek olarak hep seni tuttum ben seni kimseler benden almasın diye hep seni düşündüm hep seni sevdim AŞKIM SENİ SEVİYORUM GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ ÖZLEM Özlemin büyüdü içimde Sana kavuşacağım günü bekliyorum Giderken keşke döneceğin günü söylemeseydin Daha o zaman başladı zaman durmaya Artık dakikalar benim için akmaz oldu Günden güne senin özlemin içimi yakıyor Bu hasretliğe dayanmak çok zor be gülüm Geleceğin günü iple çekiyorum ama bir türlü sonuna varmadım Giderken bir ağustos gecesiydi Ellerimiz sıcaktan terlemiş olsa da bırakamamıştık Bana verdiğin kırmızı güller daha o gün boyunlarını büktüler Ama beklemekten yinede onlarda vazgeçmediler Vazoda kurumuş ve boyunları bükük olarak seni bekliyorlar Şimdi bir kış gecesi Karanlığı sadece dışarıda yağan kar aydınlatıyor Evlerin ışıkları yanıyor Herkes sevdiğiyle beraber sıcak bir kış gecesi geçiriyor Bense gezdiğimiz sokaklarda seni arıyorum Sokak lambalarıyla konuşuyorum Onları anlatıyorum seni ne kadar çok özlediğimi Onlarda ben gibi Bu sesiz soğuk gece de yapa yalnızlar Üşümek gelmiyor içimden Çünkü sensizliğin acısı içimi yakıyor Rüyalarımda sadece sana kavuşmak için, Gözlerini ve gülüşünü görmek için uyuyorum Sensizlik içimi çok derinden yakıyor Bitsin artık bu hasret, bu ayrılık Dön bir tanem……….... GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SANA DAİR güller içinde seni görmüşüm,tutmuşum ellerinden üşümüşüm, ateşler içinde yanan sevgime katmışım seni, sen güzel gözerinle bana bakarken kendimden geçmişim,yanmışım,yıkılmışım, harap olmuşum, ama yinede sende tutuklu kalmışım............ GÜLGÜN TURAN |
| | |
| | |