![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gülgün Turan ŞİİRLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "Esaret ve Cehalet Git şimdi sessizce Her kaçışında olduğu gibi Görmek istemiyorum artık seni Git at kendini bir yerlerden Öl hatta çiyanlar üşüşsün gözbebeklerine Ama ağlatma Zamana karşı gelme Git ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #111 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Esaret ve Cehalet Git şimdi sessizce Her kaçışında olduğu gibi Görmek istemiyorum artık seni Git at kendini bir yerlerden Öl hatta çiyanlar üşüşsün gözbebeklerine Ama ağlatma Zamana karşı gelme Git şimdi elini kolunu sallada Esaret cehalet saygınıda al... Gülgün Turan
__________________ Sil Baştan |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #112 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Alıntı:
Ya içerde yağmur ya dışarda. Yada inci taneleri gibi yanaklarda. Nedense hep ıslanıyoruz , hep sudayız Yada alık bir balığız , çırpınırız karada. Değeri yitip gitmez gidenin...Geldiğinde ki kıymetinden ötürü. Sevgiler saygılar , çok güzel şiirler.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? | |
| | |
| | #113 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Alıntı:
Yüreklerde umut Gözlerde sevgi ışıltısı Mutluluğa dönüşünce Keyfini sefasını Sür sürebildiğince Yaşamak mutluluktan öte yol tanımayan Sonsuz güzelliklerle dolu yıllardır.... Yüreğin sağlık yorumun için çok teşekkür ederim....
__________________ Sil Baştan | |
| | |
| | #114 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Gözlerinsiz Her saniye geçerken gözlerinsiz Her nefes alışımda Her kalp atışımda Yanında olmayı Sana sarılmayı Birlikte hayaller kurup Mutlu iki kanat çırpınışı görüp Saygıyla eğilmek istedim hep Dizlerinin önünde Sunabilmek için sana olan Şevkatimi …… GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #115 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ UZAKLARDAYIM Uzaklarda çok uzaklarda olacağım demiştin Boşver gülüm sen rahatsızlanma ben giderim Üzülme gülüm ben yokum sen mutlu ol Seni senden çok seven bir ben daha yok oldum Parçalandı ellerim seni kazırken her duvara Koskoca bir boşlukta ilerliyorum Seni senden çok seven bir ben daha yok oldum.... GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #116 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ HUZUR SEVİNÇ MUTLULUK Gülüşün içimi huzurla dolduran yüreğimi kıpırdatan Çok derinlerden gelen sevincin Mutlusun bebeğim hepten Çok sevindim Mimiklerin de hepten aynı huzur Huzur sevinç mutluluk senin Sen içimde benden de derin… Gülgün Turan
| | |
| | #118 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Eh işte naçizhane şiirlerimi paylaşıyorum takdir sizlerin...
| | |
| | #119 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ EMSALİN HASRETİM Kumsala çarpan her dalga Şahidimdir bu aşka Binlerce deniz mili uzakta olsanda Ben her akşamüstü bekleyeğim bu limanda Bir şilep seni alıp getirecek belki bana Yada bana bir tutam hasret yollayacaksın bir kuşun kanadında Geleceğin günü bekliyorum hep hasretle sabırla gururla Güzel gözlüm bana gel artık ağlamadan bir başına..... GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #120 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: istanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |