![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gülgün Turan ŞİİRLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sahrabetis ´isimli üyeden Alıntı İçim buruk yüreğimin kapısı kapalı Rüyalarda tek başıma mutsuz... Ne kadar duru ve anlamlı satırlar .. Çok beğendim , yüreğinize sağlık ... Yalnızlık bazen insana ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #101 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Alıntı:
Yalnızlık bazen insana ağır basıyor rüyalarda buna dahil olunca içinde bir burukluk yüzünde ister istemez bir hazin kıvrışımları oluyorÇok teşekkür ederim yorumun için..
__________________ Sil Baştan | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #102 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Alıntı:
Bir bırakılmaları sevmiyorum ben, Birinin ardından Gözlerim buğulu, El sallamaları alışamadım. Hep söz verişler vardı sevgiliden, Dönecegim diye Çalan telefonun sesinde, Gökyüzünün mavliginde, Geceyi aydınlatan yıldızların ışıgında, Bekledim hep seni, Umutla geleceginden emin. Sonra zaman, İçindeki acıyı hafifletmekle başlıyor işe. Anıları siliyor ilk önce, Sen itiraz etmek istersin, Çünkü sevgiliden kalan kıymetlilerindir senin. Sonra sende zamana hak verirsin. Çünkü sanada ağır gelmeye başlar. Zamana hak verip kendini onun kollarına bırakırsın. Zaman dururmu Bir kere seni ele geçirdi. Sevgilinin gülüşünü, Gözlerini siler. Aslında zaman bunları yaparken Senin içini buruk bir acı kaplar, Ama yapacak birşeyde yoktur artık Zaman seni nereye götürürse Gitmekten başka.... GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #103 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ ARDINDA BIRAKTIKLARIN Farkındayım elbet içimdeki acılar dayanılmaz oldu Giderken yalan diyemedik bu ayrılığın adına ümitlerimiz soldu Her köşe başında vuruluşum her gece rüyalarıma kabus oluşun Dudağında hangi kadının uçuk görsem sana benzetiyorum Bir an olsun gülemiyorum Hayat denilen yücelik bana haram oldu Tez gel diyişini rüzgarda hatırlar oldum Teninin yumuşaklığını Saçlarını her sabah örüşünü Bana bakışını güzel yüzünü Kısacası minik sevdalım seni Çok özlediğimi Senden saklayamaz oldum… GÜLGÜN TURAN
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #104 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Bir iki kelime ile..... Yalnızlığım kadar acımasız değil satırlarım Sessizlikte sensizlikte tenine değen saçların kadar Özleminde... Asi ve uzak geliyor bana bakışların Yüreğimde kavgan Gözlerimde umudun tükendi sanma Harabeye döndürdüğün bendeki ayrılışların.... Gülgün Turan
| | |
| | #105 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Alıntı:
kac gelenleri bekledik oda bagri yanik.. evimizin catisi bir yuva iken, cokdan savrulmusuz ruzgarda bilmeden geriye kalan yikik bi harebeden yok olmali olamasi gereken gibi izler...
__________________ sade ve gucluyum... | |
| | |
| | #106 | |
Hayatı yaşadık acısıyla tatlısıyla Gönüller bir olsun diye bölüştük ekmeğimizi Sonunun hüsranla biteceği kimin aklına gelirdiki ? Teşekkür ederim şiir'in için emeğine sağlık.
| | |
| | #107 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ UNUTMA Eski değil bırakışların HAYKIRIŞLARIN. Sen git diye bağırışların Melek yüzlüm mutluyum Üzmek istemezsin sanırım Tavrın sevecen Gözlerin gülen Ellerin pamuksu... Ya aklımda bıraktıklarına ne demeli Vur hadi yüzüme yalansa Yalansa eğer Bedenimden ruhumu Yüreğimden seni atayım bir köşeye Satır satır okuyacaksın belkide Sana yazdığım son mektubumu Belkide sarılıp ağlayacaksın İçindeki bana verdiğin kurumuş ilk çiçeğe Ağlayıp sarılıp UNUTAMAYACAKSIN.. Gülgün Turan
| | |
| | #108 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ guzel gunler gorecegiz ,gunesli gunler,elbet....yuregin guzel sagol...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #109 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ GECEDEN KALMA Geceden kalma bu ayak izleri Kaldırımlardaki Ürpertiyor birden esen ılık rüzgar beni Yeri yok zamanı yok Hafif rüzgarda karmakarışık oluveriyor Yaprak sesleri İçinden bir kırlangıç havalanıveriyor Bir daldan ötekine konmak için Neyler ki ona Yaprak sesleri Geceden kalma bu ayak izleri…. GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #110 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ UMUT UMUDUN TÜKENDİĞİNDE GÖZLERİNİ İYİCE AÇIP SEMAYA BAK GEÇEN BİR ÇİFT KUŞ GÖRÜRSEN KANATLARINDA YÜKLÜ SEVDAMA GERİSİNİ BIRAK UMUT AY IŞIĞIYLA BULUŞUNCA HER KÖŞE BAŞINDA SENİN HAYALİNLE KARŞILAŞINCA BİR DİLEK TUT YÜREĞİNDEN KALBİNDEN SIMSICAK DÜŞLER ELBET SANA GÜNÜ GELİP SARILACAK SATIRLAR TÜKENMİŞ YÜREKLER PARELENMİŞ UMUT BİTMEMİŞ OLACAK GEÇEN ZAMAN HER İKİMİZEDE AYRI DALLARDA AYRI SESLER ÇIKRMAMIZI SAĞLAYACAK ÖMRÜMÜN TAŞIDIĞI YURTSUZ AŞKIM KADAR SAĞNAKLAR YAĞACAK ÜZERİNE YİTİP GİDEN SADECE ZAMAN OLACAK..... Gülgün Turan
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |