![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gülgün Turan ŞİİRLERİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "sni bizim sitede de görmüşdüm ordada vardı şiirlerin :) yüreğine sağlık..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #91 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ sni bizim sitede de görmüşdüm ordada vardı şiirlerin :) yüreğine sağlık
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #92 |
| Uye ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ siirlerinin hepsini okudum devavli isyani buldum hic bir zaman hayati düzbir cizgide tutmak mumkun deyil her istediyimizi ayni anda bulamamisizdir ellerine saglik. |
| | |
| | #93 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Teşekkür ederim.Şiirlerin tamamı burda başka sitede bir kaç tanesi var.
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #94 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Alıntı:
Çok teşekkür ederim yorumun için. İsyan aslına bakılırsa insanın içindedir.Bunu kelimere dökerse şair olur.Eğer eyleme dökerse asi olur.Ben kelimelerden yanayım.İnsanlara pek belli olmaz.Sessizlik en güzeli.İsyan değil fırtınalar kasırgalar olsada yürekte. Beklemek üzerine bir şiirim de var.Bulamasamda aramak her zaman güzel nerde olduğunu bilmek kadar en azından.
__________________ Sil Baştan | |
| | |
| | #95 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Bir Kadın İçin Şimdi kalemimde kelimelerin kokusu hüzün Yüreğimde alevli bir yangın Hayalimde masum yüzün Ey aşkı bana veren kadın Söyle hadi kalmasın içinde bir sözün Düşmesin yüzünden kararlı bakışın Birbirine ilk hediyesi değilmiydi bakışmak gözümüzün Şimdi kalemimde kelimelerin kokusu hüzün Gülgün Turan
| | |
| | #96 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Hepsini okuyamadım ama bir kaçtanesinde hakikaten duygularını yansıtmışsın canım yüreğine kalemine sağlık :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #97 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ Çok teşekkür ederim düşüncelerin için.
| | |
| | #98 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ SENSİZLİĞİM Yüzün nerde kaldı ağlamaklı bakışların Ziline basacaktım bu akşam ama başaramadım Ağlama sevgilim ben aslında baş ucundayım Dehlizlerde kaybolan benim akıttığım gözyaşlarım Sus ne olur söyleme deme bana sen başkaydın Bende acımasız bir katil gibi sana bağlanmışım Bırak yitik hayalleri Bak gör önündeki güzel günleri Ağlama sakın Aklın mantığına kabullendirsin bensiz geceleri Ağlama yüreğin hiç sızlamasın Sen olsanda değişen zamanda Farklı MEKANLARDA... Bilki ben sana hasretim Parçalı bulutlu Ayaz Ve Sensizlik kokan ZAMANLARDA.... GÜLGÜN TURANA
| | |
| | #99 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ MUTSUZ Masallar ülkesinin karekterlerinden birini canlandırıyor gibiyim, Ağlayışlarım hüzün oluyor bir çocuğun gözlerinde, Sevinçlerim ise tebessümlü yanakların gülümsemesi, Atın beni o masaldaki bir dağın arkasına, Ağlayışlarımı duymasın iyi kahramanlar Ben yine kötü olayım haketmediğim sevinçlerde İçim buruk yüreğimin kapısı kapalı Rüyalarda tek başıma mutsuz... GÜLGÜN TURAN
| | |
| | #100 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gülgün Turan ŞİİRLERİ İçim buruk yüreğimin kapısı kapalı Rüyalarda tek başıma mutsuz... Ne kadar duru ve anlamlı satırlar .. Çok beğendim , yüreğinize sağlık ... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |