![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "kendi kalemimden..anneler gününe özel..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Elimi tutuğun ilk anı hatırlıyorum Küçücük ellerimi sıcacık kavrayaşını Yanağımda hala öpücüğünün izi duruyor Ve kokun hala üzerimde.. Bakışların her an gözlerimde Ve sanki arkana dönsem sen varsın Elimi uzatsam ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elimi tutuğun ilk anı hatırlıyorum Küçücük ellerimi sıcacık kavrayaşını Yanağımda hala öpücüğünün izi duruyor Ve kokun hala üzerimde.. Bakışların her an gözlerimde Ve sanki arkana dönsem sen varsın Elimi uzatsam tutuvericeksin.. Sen bana aldığım soluktan da yakınsın aslında Ben Büyüdüm anne.. İçimdeki çocuğu büyütemedim sadece Zaman zaman içimi acıtan yakarışlarını duyuyorum Ben büyüdüm de anne O büyümüyor... Bazen öyle kırılgan oluyor ki Bazense bir fırtına gibi asi Ben büyüdüm de anne İçimdeki çocuk büyümüyor Hala tok yüreklere alışamadı anne art niyetlere geçit vermiyor Sevgi olmayan hiç bir yürekte barınmıyor Ben büyüdüm de anne İçimdeki çocuk büyümüyor.. Aynaya her bakışımda olgunlaşan yüzümde Ufacık bir çocuğun öfkesini görüyorum Hayata ve isyanalara.. Öyle öfkeli bakıyor ki... Ben büyüyorum da anne İçimdeki çocuk büyümüyor.... Şimdi anne olmanın sevincini yaşıyorum Küçücük bir yürek taşıyorum içimde Her kıpırdanışında tebessüm beliriyor yüzümde Ben büyüdükçe o da büyüyor anne Onu koklayacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum ; Ben büyümdümde anne; İçimdeki çocuk(lar) büyümemek için direniyor.... k.mutluluk..... (her hakkı bana aittir)
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden..anneler gününe özel... Kelimelerinin gözlerinden öpüyorum mutluluk.:) Benim de duygularıma tercüman olmuşsun. Yüreğine emeğine sağlık. Şiir yarışmasına katılmayı düşünmezmisin?
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #3 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden..anneler gününe özel... Alıntı:
Hmm.Şiir yarışması mı? ![]() neden olmasın ki...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | |