![]() |
| |||||||
| Şiir şairler, şiirler, ünlü şairler, ünlü şiirler, aşk şiirleri, şiir kitapları, şiir çeşitleri, sizin şiirleriniz, şiir yaz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yitirilen.... Yitirdiğimiz benliğimiz miydi? Yoksa kimliğimiz mi? Her ikisi de derse yüreğiniz Bir bıçak saplanır hançer gibi gönlüme Bizi biz yapan benlik saygımızın ne kadarının farkında olduk yada ne kadarını koruyabildik ki? küçük hesaplar,itaflar ve saygısızlığın had safhası Buna bizi iten karşımızdaki ise eğer Kabul etmiyorum dost etmiyorum Benlik ancak istenirse yitirilir,tüketilir Bahanelerse; İkna çabasının , kendini kandırma kısmı.... Kendini kandırma dost kandırma Hele beni hiç kandırma.... sen gördüğüm kadarsın karşımda... Anlattıkların.... anlamsız... Sen istersen anlam kazanır herşey Yeter ki yürekli ol.... Tüm art niyetleri dışarda bırak Bak kapı hala aralı sana.... k.mutluluk kendi kalemimden...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden... Çok beğendim... Şiir yarışmasını hatırlatmama gerek yoktur umarım....Kalemin çok iyi "mutluluk".... |
| | |
| | #3 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden... Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 126 Rep: 12413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden... emeğine sağlık çok güzeldi.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden... Çok güzel mutluluk yüreğine sağlık.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13738 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kendi kalemimden... Çok güzelmiş ancak bukadar güzel yazılabilirdi k.mutluluk kalemine emğine sağlık canım:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | |