![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "gizemli bir sofrada ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hiç olamadım bir çerçeve içinde Ama sonradan çerçevelendim Soyut ve soylu bir resim gibi İnsanın soysuzluğunu bildim Bile bile kendimi kandırdım Uzak düşler edindim Tarihin uyumsuz belleğine Kurşun sıkan bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç olamadım bir çerçeve içinde Ama sonradan çerçevelendim Soyut ve soylu bir resim gibi İnsanın soysuzluğunu bildim Bile bile kendimi kandırdım Uzak düşler edindim Tarihin uyumsuz belleğine Kurşun sıkan bir eşkiya Uçveren kardelen şimdi Yalnız, kimsesiz, çukurunda Yedi vadiler aşmış, yedi deryalar geçmiş Yeniyetme yetimler düşleriyle yatmada Uzak iklimlerin kara kışında Kendini sorgular başkaları adına Kendini yemek işi Gizemli bir sofrada Yanlışlar kimi zaman bir doğruyu başlatır Kimi zaman doğrular biter yanlışla Tarih mezarlığı yanlış ölenle dolu Yanlış yaşayanla, yaşamayanla Yazar: yusuf alper
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | |