![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "1.Süpermeydan şiir yarışması için şiir yazmak istermisiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hikaye konumuza bazı üyeler şiir tarzında yorum yazmışlar. Onlar için ve diğer tüm şiir yazmayı sevenler için bu konu daha uygun olur diye düşünüyorum. Bu konuda sadece kendi emeğiniz olan ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hikaye konumuza bazı üyeler şiir tarzında yorum yazmışlar. Onlar için ve diğer tüm şiir yazmayı sevenler için bu konu daha uygun olur diye düşünüyorum. Bu konuda sadece kendi emeğiniz olan şiirleri paylaşabilirsiniz. Alıntı şiirlerle yarışmaya katılamazsınız.Belli bir zaman sonra anket açarak bu yarışmanında birincisi seçilecektir. Şiir konuları serbesttir. Hadi bakalım kolay gelsin.:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan şiir yarışması için şiir yazmak istermisiniz? müthiş saharay...tesekkurler ...en kısa zamanda şiirimi yollayacagım bir şiir sever ve yazar olarak cok sevındım........ |
| |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süpermeydan Şiir yarışması İlk Şiir BenDen =) Tamamen Bana Aittir :)Pek Güzel Değil Ama Napalım:) Herşeyimsin... Ölmeden Önce Gel Son Kez Öpiyim Son Kez Sarılayım Son Kez Senle Bulayım Kendimi Son Kez okşayım Saçlarını Son Kez tutayım Ellerini Son Kez Bakayım Gözlerine Gitme Desem Kal Desem Hep Beraber Olalım Desem Nafile! Sen Kararını Vermişsin Bir Kere Nerde Mutlu Olacaksan Oraya Git Kimle Mutlu Olacaksan Ona Git Eger Bi Gün Aklına Gelirsem Sakın Üzülme Sakın Korkma Sakın Gözlerinden Süzülmesin Damlalar Çünkü Ben Sana Dokunamasamda Öpemesemde Sarılamsamda Koklayamasamda Omzuna Yaslanamasamda Sen Benimsin Kalbimdesin Seni Kalbime Sakladım Ben Canımsın Nefesimsin Kanımsın Umudumsun Mutlulugumsun Göz yaşımsın Mutluluğumsun Sevincimsin Neşemsin Hüznümsün Sen Benimsin Herşeyimsin Herşeyim... Bütün Arkadaşlara Başarılar Diliyorum ....
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 |
| |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan şiir yarışması için şiir yazmak istermisiniz? Bende varım..:Entusiasmado:
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan şiir yarışması için şiir yazmak istermisiniz? Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GİDİYORUM gidiyorum işte oldu mu istediğin ardımda kocaman bir sevda bırakıp yenı yaşantıma yürüyorum çok mu sey istedım senden bana verecegin sadece sevgindi birkaç tatlı sözün,güleryüzün üzüntülerimi,dertlerimi ha bir de hiç bitmeyecek olan sevdamı koydum bavuluma gidiyorum hadi sevın,bayramlar yap durma havai fişekler patlat ardımdan.. susuyorum artık pişmanlık yok bu gidişte ağlamak yokgidiyorum işte oldu mu istediğin...gecenin kör karanlığında.yıldızlar pusulam, körüm ..önümü görmeden gidiyorum.... bir bilinmezlık dolu yollar puslu karanlık ama sen yıne de bır kadehle kutla gidişimi,bitişimi... beni bitirişini.... sen kutla ,için rahat olsun,sevın,bayram et.... zafer nıdalarıyla...kutla bıtısımı,gidişimi..... ama bıtmedım ben...gıttım... ama bıtmedim... bunu anlayacaksın..ne zaman dıye sorma bana..ben de bılmıyorum... tek bılebıldıgım ıcımdekı senin bıttiği o gün .... yenıden doğacagım.... o zaman asıl ben kutlayacağım gıdısını bayramlar gelecek.içimde havai fişekler patlayacak... kör gözlerim acılacak... işte o gün sevgili,işte o gün... kutlayacağım bitişini.......... sevgılerımle............... |
| |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan şiir yarışması için şiir yazmak istermisiniz? Emek verip şiir yazan arkadaşların emeğine ve yüreğine sağlık..:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1.Süpermeydan şiir yarışması için şiir yazmak istermisiniz?
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |