![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Gidişinin ardından yanıma kalanlar;" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gidişinin ardından yanıma kalanlar; Birkaç kuru akasya... Acı acı kokan. Mide krampları ... İçimi acıtan. Yakıcı gözyaşları... Yanağımı ıslatan. Birkaç fotoğraf... Ortadan yırtılıp ayrılan. Üç mektup... İlk günlerden kalan. Ve… ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gidişinin ardından yanıma kalanlar; Birkaç kuru akasya... Acı acı kokan. Mide krampları ... İçimi acıtan. Yakıcı gözyaşları... Yanağımı ıslatan. Birkaç fotoğraf... Ortadan yırtılıp ayrılan. Üç mektup... İlk günlerden kalan. Ve… Bir kaset... Beni sevdiğini anlatan. Kâbuslar ... Kan ter içinde yataktan kaldıran. Anılar ... Hayalimden çıkmayan. Uykusuz geceler... Beynimi tırmalayan. Ve… Yalnızlık... Beni boşluğa atan. Parçalanmış bir kalp... Onarılması mümkün olmayan. Bütün bunlar... Senden bana yadigâr kalanlar… Gönül Sevinç
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gidişinin ardından yanıma kalanlar; sende kalan var olan o ona ait düşünceler her baktığın yerde onu görmen varlığında yokluğunu yaşamak |
| | |
| | |