![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Cinayetten Sonra" başlıklı konu görüntüleniyor, "CİNAYETTEN SONRA Bu cinayeti üç günde tasarladım Üç gece uyku tutmadı gözlerimi Oturdum bir bir yıldızları saydım O her şeyden habersiz uyuyordu Nerdeyse şafak sökecekti korkuyordum Uzaklarda bir horoz ötüyordu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | CİNAYETTEN SONRA Bu cinayeti üç günde tasarladım Üç gece uyku tutmadı gözlerimi Oturdum bir bir yıldızları saydım O her şeyden habersiz uyuyordu Nerdeyse şafak sökecekti korkuyordum Uzaklarda bir horoz ötüyordu Dedim bu güzellik ölümsüz olmalı Eski çağlardan kalmış bir ilah heykeli gibi Teni buruşmamalı, saçı ağarmamalı Eğildim uyandırmaktan korkarcasına Öptüm dudaklarından usul usul Okşadım saçlarını rüzgarcasına Sonra bu kahreden macera bitsin istedim Ölümden yüce bir şey vardı aramızda Pişman değilim…. Ümit Yaşar Oğuzcan
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | |