FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Kültür, Sanat > Şiir

M,Levent ÖZGEÇ...Beni Düşün...ŞİİR

Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "M,Levent ÖZGEÇ...Beni Düşün...ŞİİR" başlıklı konu görüntüleniyor, "----- BENİ DÜŞÜN ------ Bu günlerine bakıp sakın ola aldanma İçine çaresizlik çökünce beni düşün! Aynalara bakarken güleceğini sanma İntizarım boynunu bükünce beni düşün! Kaybolan umutlar da yıkılan hayallerde Yaradan'a ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-04-2008, 11:28 AM   #1
Yeni Kayıt

leventozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

leventozgec ün'ün ötesinde bir şöhretleventozgec ün'ün ötesinde bir şöhretleventozgec ün'ün ötesinde bir şöhretleventozgec ün'ün ötesinde bir şöhretleventozgec ün'ün ötesinde bir şöhretleventozgec ün'ün ötesinde bir şöhretleventozgec ün'ün ötesinde bir şöhretleventozgec ün'ün ötesinde bir şöhretleventozgec ün'ün ötesinde bir şöhretleventozgec ün'ün ötesinde bir şöhret
M,Levent ÖZGEÇ...Beni Düşün...ŞİİR

----- BENİ DÜŞÜN ------

Bu günlerine bakıp sakın ola aldanma
İçine çaresizlik çökünce beni düşün!
Aynalara bakarken güleceğini sanma
İntizarım boynunu bükünce beni düşün!

Kaybolan umutlar da yıkılan hayallerde
Yaradan'a sığınan açtığın bu ellerde
Bedenimde günahın dolanırken dillerde
Gözlerin kanlı yaşı dökünce beni düşün!

Bak şimdi gözünde yaş sözünde bin pişmanlık
Düşün şöyle maziyi nerde kaldı düşmanlık
Hani hep söylenir ya ömür ise bir anlık
Dilin yürekten bir of çekince beni düşün!
………………………...Çekince beni düşün ..!

M. Levent ÖZGEÇ
leventozgec isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:10 AM .