![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Sen,Nereden,Bileceksin" başlıklı konu görüntüleniyor, "SEN NEREDEN BİLECEKSİN. Ben sana ömrümü verdim, Canımsın cananım derdim. Her şeylere göğüs gerdim, Sen nereden bileceksin. Uykusuz geçen geceler, Dilim hep ismin heceler. Kılı kırk yarıp inceler, Sen nereden ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen,Nereden,Bileceksin SEN NEREDEN BİLECEKSİN. Ben sana ömrümü verdim, Canımsın cananım derdim. Her şeylere göğüs gerdim, Sen nereden bileceksin. Uykusuz geçen geceler, Dilim hep ismin heceler. Kılı kırk yarıp inceler, Sen nereden bileceksin. Seviyorum demedimmi, Gel dedinde gelmedimmi. Senin için ölmedimmi, Sen nereden bileceksin. Eller hep gülüp oynuyor, İçimde kazan kaynıyor. Bu gönül sana doymuyor, Sen nereden bileceksin. Yollarına baka baka, Kanlı yaşlar aka aka. Bu ne çalım bu ne caka, Sen nereden bileceksin. Bağrıma bastığım taşı, Gözlerimden akan yaşı. Uğruna koymuşum başı, Sen nereden bileceksin. Sana nasıl kandığımı, Hep seversin sandığımı. İçin için yandığımı Sen nerednen bileceksin. Hayatın bu hilesini, Felek vurmuş sillesini. ÖZDEMİR’İN çilesini, Sen nereden bileceksin.
__________________ Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sen,Nereden,Bileceksin Çok güzel bir şiir emeğinize sağlık. |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sen,Nereden,Bileceksin Yüreğinize sağlık çok güzel satırlar:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sen,Nereden,Bileceksin Evet ya yüreğine kalemine sağlık çok güzel bu şiir:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |