![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "üzülme,sevdiğim,kader,utansın" başlıklı konu görüntüleniyor, "ÜZÜLME SEVDİĞİM KADER UTANSIN Bir sevda peşinden koştuk,bir zaman, Ateşine yanıp,coştuk bir zaman. Sevda çıkmazına, düştük bir zaman Üzülme sevdiğim,kader utansın. Çok hayaller kurduk,bir dilek tuttuk, Bütün acıları bal yapıp,yuttuk. ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üzülme,sevdiğim,kader,utansın ÜZÜLME SEVDİĞİM KADER UTANSIN Bir sevda peşinden koştuk,bir zaman, Ateşine yanıp,coştuk bir zaman. Sevda çıkmazına, düştük bir zaman Üzülme sevdiğim,kader utansın. Çok hayaller kurduk,bir dilek tuttuk, Bütün acıları bal yapıp,yuttuk. Zaman oldu kendimizi unuttuk, Üzülme sevdiğim,kader utansın. Nasıl olsa ömür,böyle geçermiş, Aşık olan aşk şerbetin içermiş. Altının,değerin sarraf biçermiş, Üzülme sevdiğim,kader utansın. Ben seni değişmem, dünya malına, Bu günden ümidim, varmı yarına. Bir bedende yandık, aşkın narına, Üzülme sevdiğim,kader utansın. Talih mi kader mi,bilemedik ki, Olmayacak dilek dilemedik ki. Bizde eller gibi, gülemedik ki, Üzülme sevdiğim,kader utansın. ÖZDEMİR’im geçti,bir ömür böyle, Her ne söylüyorsan,sevdiğin,söyle. İsyan etmek olmaz,kadere öyle, Üzülme sevdiğim,kader utansın.
__________________ Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üzülme,sevdiğim,kader,utansın Bunlar çok güzel duygular negüzel şiirde yazabiliyosun emeğine yüreğine sağlık:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |