![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "benden bi şiir bakarsanız sevinirim..." başlıklı konu görüntüleniyor, "bir yaz gecesiydi.... gozlerin pırıl pırıl dudakların ıslak sacların dagınıktı ben ne oldu anlamadan gozlerin kalbimi hapsetmiş bikere artık geri donusu yok... hayatta tadabilecegim en mutlu sey,aşk; onu ilk ve ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 51 ![]() | benden bi şiir bakarsanız sevinirim... bir yaz gecesiydi.... gozlerin pırıl pırıl dudakların ıslak sacların dagınıktı ben ne oldu anlamadan gozlerin kalbimi hapsetmiş bikere artık geri donusu yok... hayatta tadabilecegim en mutlu sey,aşk; onu ilk ve son kez sende tattım hayatım bos bir çöp kutusuyken gul bahcelerinin en guzeline döndüm.. sana oylesine hasretimki şu an hasretimi dağlara yazsam duvarlara kazısam bile seni yanıma getiremiyorki bunlar... keske uzaklardan bana kanatlarını açıp gelebilsen aşkım diyerek dudaklarımın ateşini sondursen dunyanın en mutlu insanı inanki ben olurdum meleğim... dunyada bana yasattıgın her sey icin tesekkur ederim o gece ellerimi tuttugun icin bana büyük bi sevgiyle baglandıgın icin ve en onemlisi... benim icin herseyden vazgecmeyi goze alabildigin için.. dunyada bunu kac insan yaparki.... ben bu sabah bunu yazarken daha dun gece duydugum sesini bile ozlemisken şaşırıyorum gerkcekten nasıl dayanabiliyorum yokluguna hasretine.. bunun cevabı cok acık.. sen zaten her zaman yanımdasın ellerin ellerimde gozleerin gozlerimde kalbin kalbimin icinde... birtek seni öpüp sarılamamak saclarını koklayamamak basımı gogsunun uzerine yaslayıp derinlerden gelen kalbinin sesini dinleyememek mumkun olmayan seyler.. şimdi yanımda olup ellerimi tutup aşkım demeni okadar cok isterdimki sana boyle uzakken ne kadar mutlu olabilirsem okadar mutluyum bebegim cunku sevgin dunyada hiçbirşeye değişilmeyecek bişey..... seni herseyden cok seviyorum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: benden bi şiir bakarsanız sevinirim... Foruma hoş geldin c3m77, bizler ile paylaştığın bu şiir gerçekten çok güzel ve anlamlı, teşekkürler, emeğine sağlık.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |