![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Ah Benim Saftirik Gönlüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tatlı Sözlere Aldanırım Hemencecik Kanarım Herkesi Dostum Sanarım Ah Benim Saftirik Gönlüm Yalanım Dolanım Hiç Yoktur Doğru Derseniz Bende çoktur Benden Enayisi Yoktur Ah Benim Saftirik Gönlüm Herkesi Kendim Gibi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 46 ![]() | Ah Benim Saftirik Gönlüm Tatlı Sözlere Aldanırım Hemencecik Kanarım Herkesi Dostum Sanarım Ah Benim Saftirik Gönlüm Yalanım Dolanım Hiç Yoktur Doğru Derseniz Bende çoktur Benden Enayisi Yoktur Ah Benim Saftirik Gönlüm Herkesi Kendim Gibi Bilirim Yalnızca Sevmeyi Bilirim Masum çocuk Gibiyimdir Ah Benim Saftirik Gönlüm öyle Sıcak Candanımki Bilmem Kimseyi Düşman Herkezi Dost Kendime Bilirim Ah Benim Saftarik Gönlüm Daha Söze Ne Hacet Varmı Benden Daha Saftirik Ah Benim Saftirik Gönlüm Neylesin Hicran34 Ablanız Ve Bacınız Böyle Biri Işte |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah Benim Saftirik Gönlüm Aramıza hoşgeldin canım valla bu zamanda temiz kalpli olmak işe yaramıyor tecrübe konuşuyor burda ben ne kadar sıcakkanlı olmaya çalıştıysammm insanlar zorla beni kötü düşünmeye itttiler neyse bu konu çok uzun tekrar aramıza hoş geldin canım..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 46 ![]() | Cevap: Ah Benim Saftirik Gönlüm ben anlaşırım kardeşim sen hiç merak etme ben insan canlısıyım insanları olduğum gibi kabul ederim üzmem kimseyi:Entusiasmado: |
| | |
| | #4 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah Benim Saftirik Gönlüm nNeyse inş öyle olur ablacığım sakın yalnış anlaşılmasın ben site için demiyorum çevremizdeki insanları kasdediyorum...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 46 ![]() | Cevap: Ah Benim Saftirik Gönlüm anladım kardeşim sağ ol |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |