![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Korkuyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Korkuyorum... Yağmuru sevdiğini söylüyorsun; ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Güneşi sevdiğini söylüyorsun; ama güneş çıkınca gölgeye kaçıyorsun. Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun; ama rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum; çünkü beni ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Korkuyorum Korkuyorum... Yağmuru sevdiğini söylüyorsun; ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Güneşi sevdiğini söylüyorsun; ama güneş çıkınca gölgeye kaçıyorsun. Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun; ama rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum; çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!… William Sheakspare
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Korkuyorum Evet canım sakın bana seni seviyorum selinam deme sakın.))))) |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Korkuyorum Kısa ama çok anlamlı canımemeğine sağlık... |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye | Cevap: Korkuyorum Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |