![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Niye,Bana,İnanmıyon,Nazlı,Yar" başlıklı konu görüntüleniyor, "NİYE BANA İNANMIYON NAZLI YAR Sevdiğim cemalin güneş ay gibi, Niye bana inanmıyon nazlı yar. Gözlerin buğulu,kaşın yay gibi, Niye bana inanmıyon nazlı yar. Yardan ayrı kalmak bana zor gelir, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niye,Bana,İnanmıyon,Nazlı,Yar NİYE BANA İNANMIYON NAZLI YAR Sevdiğim cemalin güneş ay gibi, Niye bana inanmıyon nazlı yar. Gözlerin buğulu,kaşın yay gibi, Niye bana inanmıyon nazlı yar. Yardan ayrı kalmak bana zor gelir, Yandı yürek ah çektikçe kor gelir. Bir başıma koca dünya dar gelir, Niye bana inanmıyon nazlı yar. Gönülden gönüle bir ışık akar, Seven sevdiğine böylemi bakar. Bir bakışki, sanki ciğerim yakar, Niye bana inanmıyon nazlı yar. Yüreğim yansada suyu neylerim, Her gün hayalinle gönül eğlerim. Dağa taşa sevdiğimi söylerim, Niye bana inanmıyon nazlı yar. Ben senin aşkına olmuşum deli, Ben bende deyilim gönül vereli. Akıl başta değil,yürek yareli, Niye bana inanmıyon nazlı yar. ÖZDEMİR sevdanın hikmeti sırrı, Gezsem yorulmazdım Irak, Mısır’ı. Sevginin bitermi çağı asır’ı , Niye bana inanmıyon nazlı yar.
__________________ Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Niye,Bana,İnanmıyon,Nazlı,Yar efsane gerı donmus uzun zamandır sızı forumda gormuodum emegınıze saglık |
| | |
| | #3 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Niye,Bana,İnanmıyon,Nazlı,Yar Emeginize yureginize bu guzel satirlari yazan kaleminize saglik..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Niye,Bana,İnanmıyon,Nazlı,Yar Gerçekten süper paylaşımlarınız var arkadaşım bu şiirler sizemi ait yoksa eğer öyleyse siz sahiden bir şairsiniz vesselam emeğinize sağlık.... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Niye,Bana,İnanmıyon,Nazlı,Yar Sevgili Guzin Abla kardeşim.şiirlerimi öncedende takip ediyormuydun bilemiyorum. Hamdi ÖZDEMİR imzasıyla ve ÖZDEMİR mahlasıyla yayınlanan tüm şiirler şahsıma ait olup HER TÜRLÜ hakkı şahsıma münhasırdır.Bazı üstatların.önemli gördüğüm eserlerini "ALINTIDIR"diye belirtmek kaydıyla, özel günlerde nadiren yayınladığım olmaktadır.daha önce yayınlanan şiirlerime bir göz atmanı hasseten rica ediyorum.Fakat zatıalilerinin teveccüh gösterdiği gibi öyle şair filan da sayılmam.Benimkisi Amatörce bir şeyler üretmek.Şayet siz değerli okuyuculara anlamlı bir şeyler.verebiliyorsam ne mutlu bana.Defalarca belirttiğim gibi mümkün mertebe yorumlara cevap vermemeye gayret ediyorum ama bazan da cevap hakkım olduğu kanısına vararak yazmak zorun da kalıyorum.tekrar saygılarımı sunuyorum.
__________________ Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Niye,Bana,İnanmıyon,Nazlı,Yar Sayın Hamdi Özdemir arkadaşım yazdıklarıma yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim gerçekten çok mütevazisiniz bu şiirler size aitmişş ve siz şairsiniz .....Gerçekten harika paylaşımlar emeğinize ve yüreğinize sağlık....Saygılar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |