![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Aşkim Gel Artik Tadim Tuzum Kalmadı" başlıklı konu görüntüleniyor, "__________________ # 2 __________________ Sema yarılır, kaynaklar fışkırır, yıldızlar çıldırır Toprak sarsılır, söz kakemden sıyrılır Ve ateşin, suyun, umudun, çöldeki vahanın Üsküdar'daki martının kanadına aşkımız yazılır Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | Aşkim Gel Artik Tadim Tuzum Kalmadı ![]() ![]() __________________ #2 ![]() __________________ Sema yarılır, kaynaklar fışkırır, yıldızlar çıldırır Toprak sarsılır, söz kakemden sıyrılır Ve ateşin, suyun, umudun, çöldeki vahanın Üsküdar'daki martının kanadına aşkımız yazılır Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir. Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Özlem aşkın mı acının mı öyküsü Oysa ellerin benim en sevdiğim çiçeklerimdi Yoksun artık; gönül düşümün söğüdü eğildi Üşüyorum, ellerin yok Gittin gideli bir tek düşüm yok Yine kış gelecek, üşüyeceksin Benden uzakta neler DüŞLeYeCeKSiN Resmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız. Orjinal Resim 668x802 ve 64KB. Dir ![]() __________________ ![]() BU COK HOSUMA GİDİYOR ABLA SANA ARMAĞANIM OLSUN __________________ Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Özlem aşkın mı acının mı öyküsü Oysa ellerin benim en sevdiğim çiçeklerimdi Yoksun artık; gönül düşümün söğüdü eğildi Üşüyorum, ellerin yok Gittin gideli bir tek düşüm yok Yine kış gelecek, üşüyeceksin Benden uzakta neler DüŞLeYeCeKSiN ![]() __________________ ...Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή... گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ...ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή... ![]()
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aşkim Gel Artik Tadim Tuzum Kalmadı Ne güzel paylaşımlar bunlar canım benim eline sağlık.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |