![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Ahmed'e Mektup" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hani köyde tarla vardı bir evlek, satıp aldık; zikzak makine,elek, anan,değil şalvar,fistan,don,gömlek, yırtık mendil bulsa yamar Ahmed'im. memed emmin kanlımızla barıştı, billahi kol-kola sarmaş dolaştı, hesap kitap birbirine karıştı, o ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Misafir..
| Ahmed'e Mektup Hani köyde tarla vardı bir evlek, satıp aldık; zikzak makine,elek, anan,değil şalvar,fistan,don,gömlek, yırtık mendil bulsa yamar Ahmed'im. memed emmin kanlımızla barıştı, billahi kol-kola sarmaş dolaştı, hesap kitap birbirine karıştı, o da zati çıkar umar Ahmed'im. Köyden yedi asker gitti bu sene, güvenip yolladık şoför Hasan'a, otobüsü devirmiş tepesine, bir kurtulan Kör'ün Omar Ahmed'im. Topal dayın gidici,benzi uçuk, perişan hepsi ev-bark,çoluk,çocuk, eskimiş ne varsa; çul,çaput,gocuk, basmışlar döşeğe tomar Ahmed'im. Ağa acımış dayının uşağa, haber salmış köye yatıp döşeğe, iş vermiş köylüye; uyuz eşeğe sabahtan akşama tımar Ahmed'im. Üç ay daha harçlık isteme yeter, tavuk-dana bitti vaziyet beter, varya ister inan,inanma ister, ilk sırada eski semer Ahmed'im Birazda harmana erken gel n'ola, emmoğlun Yahya kayıp düşmüş göle, yavuklun verem,ha öldü-ha öle, bu iş anasını emer Ahmed'im. Selami PARLAMAZ Konu hisarlikenan tarafından (22-02-2008 Saat 12:36 AM ) değiştirilmiştir. |
|
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahmed'e Mektup üleyimm mi üzüleyim mi bilemedim . Bir acı haberler silsilesidir gitti zavallı Ahmed'e şiir şeklinde . Emeğinize sağlık :) |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahmed'e Mektup harbıden gusel sıır gercek payıda var bence turbancılar okusun bu sıırı bence |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Ahmed'e Mektup Ahmet'e mektup derken bana yazdın sandım ismim Ahmet olunca kardeşim çok güzel eline sağlık..
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Misafir..
| Cevap: Ahmed'e Mektup Teşekkür ederim,Ahmed'im sağolasın:)sana da yazarım be güzel kardeşim. |
|
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Ahmed'e Mektup çok mutlu olurum.............
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Misafir..
| Cevap: Ahmed'e Mektup Diğer şiirlerimi de okur musun.Yorumlarınızı bekliyorum. |
|
![]() |
| Etiketler |
| hiciv, mektup, taslama |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |