![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Yalnızlık Yazıları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yalnızlığa mahkum edildim yine.. İsyanım kaybettiğim sensizliğe....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yalnızlığa mahkum edildim yine.. İsyanım kaybettiğim sensizliğe..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlık Yazıları ![]() Neden acıdır hayat.. Neden, niçin, niye...
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlık Yazıları ![]() Sende mi benim gibisin ?!...
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlık Yazıları ![]() Ellerim üşür benim.. Yiyemediğim pastaların o sıcak kokusu ısıtır üşüyen ellerimi.. Bir ısınmayan yüreğimdir benim.. Ellerim boyalı ve kirli olsada, masumdur yüreğim..
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlık Yazıları ![]() Ekmek kırıntıları gibi kırıldı tuz buz halde kalbim.. Sızlayan küçük yüreğimi bilmez kimse.. Üstüm başım ne halde.. Ben sensizim nerdesin can Anne..
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlık Yazıları ![]() Ellerim koynumda, çaresizim.. Bir cıkış noktam var: o da ağlamak...
__________________ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlık Yazıları ![]() Gün batımında güneşe meydan okuyan tek şey: Pırıl pırıl bir yürek!..
__________________ |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlık Yazıları ![]() Bazen dostlar candan kucaklaşmalı.. Dost dediğinde; bir bedendeki çift candır!..
__________________ |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlık Yazıları ![]() Sadece yalnızlıktır aradığım.. Kalabalıklardan kaçmam gerek.. Tonlarca elem yüklü sırtımda.. Anlatamadıgım ve anlayamadığım çok şey!..
__________________ |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlık Yazıları ![]() Şimdi sessizliğe tütüyor dumanlar.. Herşey ve herkes sustu..
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |