![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "buda benden (yargıç)" başlıklı konu görüntüleniyor, "YARGIÇ Beni sevme sakın ben sevdi diye Ben uzun gecelerin yalnız ayyaşı Ben sebepsiz kavgaların tek yargıcı Ben talihsiz kaza kurşunlarının mağduruyum Beni sevme sakın ben sevdim diye Yarını bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | YARGIÇ Beni sevme sakın ben sevdi diye Ben uzun gecelerin yalnız ayyaşı Ben sebepsiz kavgaların tek yargıcı Ben talihsiz kaza kurşunlarının mağduruyum Beni sevme sakın ben sevdim diye Yarını bu günden kayıp biriyim Bir kör kurşunla evli gibiyim Sürünmeye mahkum garip biriyim Beni sevme sakın ben sevdim diye Sana benden fayda yok görmüyormusun Düşünme beni sakın aklına bile getirme Kendime kıyarım sana kıyamam beni sevme gölgesiz tufan |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: buda benden (yargıç) emeğine sağlık gölgesiz şiirin çok güzel özelliklede şu sözüne bayıldım doğrusu:Yarını bu günden kayıp biriyim |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: buda benden (yargıç) Terelelli arkadaşımıza dertlireisten selam olsun |
| | |
| | |