![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sahra çölünde üzerime karlar yağıyor....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #81 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() Sahra çölünde üzerime karlar yağıyor.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #82 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() Ne çok severmişim giidnce anladım bu serseri gecelerde sana ağladım... |
| | |
| | #83 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN BU akşamda sensizliği anılara sarıp içtim kaybettikten sonra anlıyor insan meğerse hiç kimseyi senin kadar sevmemişim bi dönsen en güzel yerinde biten o rüya yeniden yaşanır istesen yıldızları sermezmiyim ayaklarına geldiğin yollara toz olmazmıyım yine şafak söküyor uykuların unuttuğu gözlerim yine tavanda ne vardı diyordum ah bi dönseydin son anda şarjörüne hasret sürdüm sazımın şimdi hüzün işgalinde yüreğim ve ben hala morsalkımlı o sokakta bıraktığın yerdeyim |
| | |
| | #84 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın Şimdi güneşin doğmasını bekler. |
| | |
| | #85 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN gerçekten çok güzeldi tekrar tekrar okudum başarılarının devanı dilerim.bu arada yenilerini bekliyoruz...emegine sağlık |
| | |
| | #86 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN resimler insanı dinlendiriyo ve yazı özledigimi farkettim...gerçekten çok güüzeldi... tşklerrrrrrrr... |
| | |
| | #87 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ayy canım benim ya ben tşk ederim ilk defa biri köşemi ziyaret etti inan çok sevindim .. |
| | |
| | #88 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Ne karlı dağda açan bir çiçek… Nede hasret rüzgarında esen bir esinti Uzak bir yerde çırpınsa da yüreğim yapayalnız… Sen olmayınca biliyorum anlamsız Senin olmayan.. ama bende olan sokaklarımıza yazdım adını Yüreğimde sessiz haykırışlar oldu. sensiz cümlelerim kıtlık Sonsuzlukta seni aramak ayrı güzel.. Ferhat ı şirinle sende yaşamak..yudumlar misali…umutsuzca son sigarayı yakmak Yüreğim ağzımda bir hayat yaşamak bu olsa gerek Sensizliğe dair..kuruyan bir yaprak misali yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (06-02-2008 Saat 12:41 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #89 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Şimdi düşlerim sana emanet olsun Seni yazmak istiyorum şiirlere… Zamanlı zamansızda olsa Kapatma gözlerini gitme kal… Gece de süzülen ateş böceği gibi Bu gece seni yazmak istiyorum mısralarıma En çok sesini..yüzünü.. Dökmeliyim mısralarıma Uzayan gecede hasreti anlatmalıyım Dudaktaki bizim şarkımızı Mühürlediğim yüreğimi Ertelenen düşleri yazmalıyım sana Hayat bulmayı düşleyeyim..gözlerinde ey sevdiğim yavuz01 |
| | |
| | #90 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Sessiz idi çığlığım anlatılması zor Akıp ta susarcasına ırmak gibi Doğada şekil almak gibi..doğaya nazaran İçim gidiyor zamanlı zamansız Yelken mi açsam ufka Küreği olmadan sandalımın Yol alsam sevdana bu şehrin asfaltında Yanarmıyım bu asfaltın yaz sıcağında Taş duvarlar üzerinde mi oynasam Bu şehrin arsız çocukları gibi Göz açılınca sabahında Dayanacaksın delice kapısına Bin kerede olmaz ise birinde olacak elbette Sen sustukça izleyecek Sessiz duvarlar….eğlence dolu yollar dümeni olmayan hayat savuracak doğallığında yarınlara yavuz01 |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |