![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gittikçe alışıyorum sana…soğuğa hasret dağ misali Hangi alışkanlık bu kadar güzel olabilirki…..?? Ellerim uzakta olunca senden nasıl güçsüzüm inan bir bilsen. Neden korktum biliyormusun???….kaç gece sordu bu soruyu kendine bu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #71 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Gittikçe alışıyorum sana…soğuğa hasret dağ misali Hangi alışkanlık bu kadar güzel olabilirki…..?? Ellerim uzakta olunca senden nasıl güçsüzüm inan bir bilsen. Neden korktum biliyormusun???….kaç gece sordu bu soruyu kendine bu beden Dünde verdiklerimden korktum…sana dünde verdiklerimden bugün verememekten ..korktum Bir hayat düşün hep susmaların içinde…yaşamış… Bana alışmanı istemeyeceğim artık.yepyeni bir ben yarattın…bu suskunluklarımda Çirkinlikte güzellik bulan gözlerinle uyanacaksın her sabah… Her şeyin en güzeli ile uyanacaksın…güzel gören gözlerinle Zaman vermeyeceğim artık seni seven bu gönlüme..öğrenecek nasıl olursa alışacak bir gün Benzeri olmayan zaman içinde kalacağız….dost olarak hani hep istediğin gibi Suskunluğumu yargıladın..gitmelerimi…yalnız kaldığını Sustum:. sevgimden…gittim:. yine sevgimden…kaldım işte bak bu neden….oda sevgimden Ürperti yaşadın mı sevginden…inan ilk defa yaşadım sevgimle Değeri olmayan cam misali hissetim önceleri….şimdimi ayna oldum Bana baktıkça seni görecekler kendilerinden çok… İşte hep bu yüzden sustum..çektim sineye…sırf seni görsünler diye Hangi yer senin olduğun kadar serin..ferah…hangi sevgi Alev almış orman misali hangi su söndürür bu yüreği Mutlu olduğumuz yer en güçlü yer olacak Hayat benden bir sıfır önde bunu bilerek bu gönül yaşayacak yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (23-01-2008 Saat 03:58 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #72 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti çıkar at gönül limanını kalbinden denizin en derinliklerine katı kalbi yosun bağlasın bırak ağlasın karışsın göz yaşları okyanuslarda çağlasın hakkı varmıydı seni böyle üzmeye elelrinini ve kalbini üşütmeye al başka kalplerden sevdaları dinle dostunun sözlerini bırak git ulaşamadığın taş kalpli GÖNÜL LİMANINI. CEYLAN Konu Selinamm tarafından (25-01-2008 Saat 12:48 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #73 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() Keşke hayattaki dostluklarda böyle temiz ve sade olsaydı |
| | |
| | #74 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN Karşımızdakini dinleme biçimlerimiz çok çeşitlidir. Bu çeşitleri tanımlayan deyimler dilimizde yer almıştır. ‘Can kulağı ile dinlemek’, empatik dinlemenin tanımıdır. ‘Can kulağı’, yüreğimizin, gönlümüzün kulağıdır ve ‘anlamak için dinlediğimizi’ belirtir. Empatik dinleme; kendimizi onun yerine koyarak dinleme, anlamak için dinleme demektir ve iletişimin çok değerli bir anahtar davranışıdır. Empatik dinlemeyi bilen ve uygulayan birisi, karşısındaki ile iletişim kurmadan en önemli basamağı başarıyla çıkmış demektir. Arapların güzel bir sözü vardır: ‘Yürekten çıkan söz yüreğe ulaşır, ağızdan çıkan söz kulakta kalır’ derler. Bizde de ‘kulak arkasına atmak’ deyimi, söylenenlere hiç önem vermeden dinlemek anl***** gelir. ‘Sen onu külahıma anlat’ deyimi de, söylenenlere inanılmadığını belirtir. İletişim kurmak için mutlaka birbirimizi ‘empatik dinleme’ ile dinlemeyi başarmalıyız. Bunun yolu da ‘karşımızdakini anlamak için dinlemenin içtenliği’nden geçer. İçten olalım, yeter. |
| | |
| | #75 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN .keşke arkadaşlıklar ve dostluklar art niyetsiz olsa |
| | |
| | #76 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN arkadaşıklar ve dosluklar sade olanıdır eğer arada bir art niyet varsa o arkadaşlık yada dostluk değildir sadece kandırmacadır. oysa ne kötüdür bir masum kalbi kandırmak onunla alay etmek. Onu kendi çıkarların doğrultusunda kullanmaya çalışmak belkide bu karşımızdakini değil kendimizi kandırmaktır kendimizle alay etmektir ve kendimize saygısızlıktır |
| | |
| | #77 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR şırnakta 13 askerimizin şehit olduğu dönemde yazmış olduğum şiiirim......onları unuttuk mu acaba kocaman bir hayır..... ![]() 13 MEHMET DEĞİL 1000 MEHMET Figan eyler yüreğim şu günlerde Sevenlerin bak hepsi burada el ele vermişler İsmini dağa taşa yazarsın..vurulunca al içinde yatarsın ismini duyunca mehmetim..gün gelir mehmetciğim... Ne analar..ne fatihler..dinlemez vatan isterler.. Bir vatan uğruna bir çok can,evlat feda eylerler. Annenin gözleri yaş oldu..bir gittin dönüşün muhteşem oldu İsmini duyunca mehmetim..gün gelir mehmetciğim Bizde bir olmaz olursa 13 olur..bilki adınız şan olur Şan sözde değil özde olur.. Bu göğse söz değil kurşun madalya olur.. İsmini duyunca mehmetim..gün gelir mehmetciğim |
| | |
| | #78 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK MI ? AL SENİN OLSUN ![]() Bin bıcak var sırtımda biniylede adaşsın her biri hayran sana.. |
| | |
| | #79 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Asi yüreğine söz veremem…. Ufukta bir ışık belirse bile Yüküm ağır..bitmek bilmiyor bu uzun yol Sustu yüreğim..hüzünlendi yüzüm Hasrete acı veren bu mevsim var ya.. Tıpkı kanayan yüreğe tuz basarcasına Ne özlemler duruyor..ne hasretim gayret ediyor Boş duvarlar misali…hasrete titreyerek Yorgun düşmüş his..kararmış bir beden Hızla geçen yağmur misali..bir ömür Yıldızları seyreylerken….o kumsalda Umudunu yitirmeyeceksin…umutların içinde yavuz01 |
| | |
| | #80 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DOST BİLDİKLERİM!!! ![]() Soğuk bir kış akşamı kar yağıyor lapa lapa bembeyaz bir örtü kapladı her tarafı çıkıp yürümeliyim ayak izlerim olmalı bastığım her kar tanesinde var olduğumu hissetmeliyim sonra açsam avuçlarımı gökyünden yağan karlar ellerime dolsa alıp onları yüregimin üzerine koysam dost sandığım kşilerin giderken bıraktıkları simsiyah izleri ve can kırıkları silinirmi acaba canım çok acıdı kırıldı kalbim sahte yüzlerden solmaz sanırdım gülen yüzümü kararttı her anımı dost bildiklerim yunus gibi severken yaratılanları saplandı sırtıma ZEHİR UÇLU DİL BICAKLARI.. CEYLAN.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |