![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şiir forumu içinde "Selinam Ve Yavuz01' in Şiir Bahçesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "yavuz arkadaşım bak son defa söylüyorum inadından vazgeç yazmaya devam edelim tamam anladım çok sevdim diyorsun buna bişey demiyorum şunu söylemeliyimki sevdiğin gönül limanı kimse cidden çok şanslı ama bu ..."
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti yavuz arkadaşım bak son defa söylüyorum inadından vazgeç yazmaya devam edelim tamam anladım çok sevdim diyorsun buna bişey demiyorum şunu söylemeliyimki sevdiğin gönül limanı kimse cidden çok şanslı ama bu sayfamıza şiir yazmanı neden enğeliyor onu anlamadım arkadaşlar ne olur yardımcı olun bana yavuz sanırım fena tutuldu ve şiir yazmaktan vazğeçiyor onu bu kararından vazgeçiremedim ne olur sizlerde bişeyler söyleyin.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti bulut olsam yağmurlarımla yağarım aşkım sevdam fırtınalarına tutsak...... göğün maviliklerinden süzülüp..... inmek istiyorum ılık ılık nefesine. yüreğine esmek istiyorum bir meltem gibi ferah ferah...denizden işte sevgili geldim geldim....demek istiyorum... doğru ve yanlışlarımla....sana olan sevdamla yalansız... sana geldim yüzün çevirmezsin değilmi???? gönlündeki kapını açarmısın sonuna dek..... bakışlarını sevdim...yüreğini..duruşunu sevdim yoruluncaya dek..takatım kalmasada seveceğim... sende severmisin beni....sonsuz ve sınırlarda...benim gibi yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (21-01-2008 Saat 01:08 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #53 |
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti buda forumumuzun değerli üyesi sahrabetişin küçük dünya tatlısı kızına merhaba küçüğüm merhaba neden mi küçüksün hayatın tadı sende bak annen neşeli sen var iken bu hayatta baban ayrı bir sevdalı sana....annene doğum günün olmuş hayata gelmişsin... istesende istemesende... annen ve babanın bir sevdası aşk gibi onlar bir sevda ağacı sen ise meyvesi hayatın en tatlı güzelinden...yiyemezsin o meyveyi dalında yıllarca kalır...tadı damağında gitme uzaklara..gidersen onları unutma yine geldin...yol alıyorsun mutluluk simgesi oldun...el üstünde tutuldun yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (21-01-2008 Saat 01:07 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #54 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Teşekkür ederim :) hakikaten çok mutlu oldum , o güzel yüreğinize sağlık :) |
| | |
| | #55 |
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti BİR UMUT DEĞİLMİYDİ süzülüpte gelse hayatın içinden sözlerin..... kalbinden koparak yazilacak son mektup..son nameler bazen bir çiçek oldun...bazen kanadı kırık bir kuş ben bende olduğum sürece yaşayacaksın....yaşadığımız bir umut değilmiydi gözyaşı olayım dedin benim satırlarımda... sorsalar bana sensizliği nasıl anlatırım bilirmisin... canım yanıyor derim...kalbe girmeyince anlatılmıyor derim....baharlarda yaşamayınca.. insanlar bizi anlamaz bizim gibi yaşamayınca....yaşadığımız bir umut değilmiydi hangi ufukta...güneşin batışınımı seyretsem yorgun bir beden var hangi limanda dinlensem..... istesemde istemesemde vazomda solacak sana aldığım çiçekler... karaya beyaz der oldum.....yaşadığımız bir umut değilmiydi uykular kan ter olur bilirmisin bun sen yaşantında... kaç gece daha geçecek...düşüncelerim bu satırlarımda.....bir durak misali dolarmı sandın..sensiz geçmişteki günler....işte bak bunda yanıldın yanıldın aşk yakıştığı gibi yakışanda,,,,yerinde kalsın......yaşadığımız bir umut değilmiydi yavuz01 Konu yavuz01 tarafından (21-01-2008 Saat 01:07 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #56 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Yine alaca karanlık yine başıboş sokaklarda dolaşan ben hangi yöne gitsem önüme çıkan labirentlerden yorulan bir garip BEN ne olur yalvarırım biraz ışık azda olsa bir umut bıktım artık bilinmezliklerden bıktım artık sonbahar rüzgarlarının solmuş bir yaprak misali bu garip yolcuyu sürüklemesinden yarınlar olsun istiyorum aydınlık yarınlar ve hiç bitmeyecek aşklar sevdalar aynaya baktığımda karşımda bana gülmseyen ben istiyorum ama çok geç artık biliyorum ömür denilen son yaprağıda koparacam yanımda hadi artık diyen biri var zaman doldu gitme vakti geldi diyen biri elveda hayatım elveda güzel düşlerim ne olur tutun ellerimden gitmek istemiyorum ölümün soğuk kollarına çok geç artık biliyorum hadi gidelim zaten her zaman sen yanımdaydın beni hiç yalnız bırakmadın her zaman beni götürmek için hazır olduğunu söylerdin hadi durma götür beni bak karşıda kazılan en son mezara... CEYLAN Konu Selinamm tarafından (17-02-2008 Saat 09:00 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #57 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti Bu akşam bir değişiklik yapmak istiyorum hadi güzel kalemim yaz bakalım çok mutluyum herşey çok güzel seviyorum seviliyorum diye yalanmı yazmayacakmıısn olsun bu akşamlık yalan olsalar bile yazalım mutluluk senaryoları gülücükler dağıtalım herkese delimi sanacaklar bırak sansınlar tükenmek üzereyim etrafımdaki kişilerin beni sevdigini söyle önemsendiğimi azda olsa güleceklermi alaymı edecekler gözpınarlarımdan yağmurlarmı boşanacak varsın olsun hadi güzel kalemim neden yazmıyorsun sendemi tükendin benim gibi karşıdan biri geliyor evet bak işte gittikçe yaklaşıyor tanıdım onu sende tanıdınmı güzel kalemim sen daha yazmadan mutluluk senaryolarını geldi geldi işte gidiyorum sonsuzluğa elveda yalan bile olsa yazamadığım mutluluklarım elveda.. CEYLAN Konu Selinamm tarafından (24-01-2008 Saat 11:45 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #58 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti |
| | |
| | #59 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti İŞte böyle arkadaşlar :) Alıştırdınız bizi bu güzel paylaşımları okumaya , yok bir daha " gidiyorumm" filan diye , hepimizin yüreğini höpürdetmeler . İkinzi de bir yere bırakmıyoruz . Daha çok şiirler yazacaksınız biz de daha çook okuyacağız :) |
| | |
| | #60 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yine bir gece vakti |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cicek, ferhat, gece, kar, misal, ruzgar, sevgi, siir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.supermeydan.net/forum/forum310/thread21049.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| SUPERMEYDAN | This thread | Refback | 08-01-2008 09:42 PM | |